Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Anja Pilegaard vejleder i helsekost og sundhed - Helse Guru
Jeg har stor passion for helsekost og vejleder dig til sundhed og godt helbred.

Den personlige vejledning

Mit navn er Anja og jeg ejer den dejlige butik, Helse Guru i Horsens. Her udlever jeg min passion for helse og hjælper dagligt mine kunder til godt helbred. Den menneskelige kontakt mangler online, men jeg har skrevet lidt Nyttig Viden som alternativ med udgangspunkt i de kvalitetsprodukter jeg står inde for. Læs lidt mere om mig og Om Helse Guru.

Produktfilter

Gå til 'Alle varer' og brug produktfilteret for let at finde hvad du mangler.

Sundhed

Du kan finde produkter i kategorier som kosttilskud, fordøjelsesenzymer, naturlægemiddel, blomsteressenser, svampe ekstrakt, omega fedtsyrer m.m. Sorter på specifikt vitamin og mineral, ud fra hvor på/i kroppen der har fokus eller ud fra symptom og tilstand.

Dagligvarer

Der er også en masse lækre og sunde fødevarer med stort fokus på biodynamisk dyrkning og økologi. Her finder du tørvarer som melblandinger, nødder, pasta og olier samt snacks og sukkerfrie alternativer. Udvalget af særligt drikkevarer og konserves er større i min fysiske butik i Horsens.

Pleje og Skønhed

Find plejende cremer, olier, hårprodukter, makeup og parfume med fokus på naturligt indhold. CBD olier kan du finde lokalt i butikken. Sorter for specifik mærkning som demeter, parfumefri eller miljømærkninger som fairtrade, svanemærke med mere.

Hjem og Fritid

Kig i kategorier som aromaterapi og anden velvære som røgelse, lys og dekorative genstande. Rene rengøringsartikler, sæber og andre ting til køkken og hjem.

Spiritualitet

Spiritualitet omfavner særligt englekort / orakelkort / tarot samt sten og krystaller men du finder også ceremoniel kakao, røgelse, nada ringe, bekymringsdukker og andet. Jeg vil så gerne meget mere spirituelt og alternativt, men må tage det lidt ad gangen :)

Alle varer
Fremhævede
Tilbud

Tilbud:

Viser 1–24 af 159 resultater

Fysisk butik i Horsens

Helse Guru er en lokal helsekostbutik i Horsens midtby med webshop som ekstra service. Jeg sætter mig nøje ind i hvert produkt for at vurdere kvaliteten og for at kunne rådgive mine kunder bedst muligt.

Jeg har foruden kosttilskud også fødevarer med fokus på biodynamisk dyrkning samt rene produkter inden for pleje og skønhed, hus og fritid samt lidt i den spirituelle genre. I butikken har vi fiskespa, behandlerrum til udlejning og afholder forskellige arrangementer og komsammener.

Jeg håber du vil støtte denne perle af velvære og god energi.

Med venlig hilsen Anja.

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023