Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Aroma Diffuser Traveller | Primavera

Aroma Diffuser Traveller | Primavera

PRIMAVERA TRAVELLER DIFFUSER Din yndlingsduft er altid trådløs, kompakt, alsidig Som en alsidig allrounder er den mobile forstøver den ideelle duftkammerat ...
474,00 kr.

Beskrivelse

PRIMAVERA TRAVELLER DIFFUSER

Din yndlingsduft er altid trådløs, kompakt, alsidig

Som en alsidig allrounder er den mobile forstøver den ideelle duftkammerat for mennesker, der fører et begivenhedsrigt liv. Med en kompakt størrelse passer den trådløse enhed ind i standard bilkopholdere og har samtidig magt til at dufte rum på op til 20 m². Så den rejsende følger med hele dagen – startende ved det duftende morgenbord, gennem den motiverende pendling til arbejde og tider med koncentreret produktivitet til det afslappende bad om aftenen.

Blid ultralydståge spreder din yndlingsduft på få øjeblikke, og i kombination med varmhvid ‘stearinlys’-belysning skaber du en atmosfærisk feel-good atmosfære. Fremstillet af ædelt kulstofstål i rosaguld-look og højkvalitets BPA-fri plast med en mat hvid finish, er Traveller en solid duftenhed til alle situationer.

Det minimalistiske design med sin klare form gør det til et stilfuldt tilbehør med tidløs charme. Udover den diskrete omgivende belysning fungerer LED-lyset også som et farvet signal, der lyser tre gange rødt, når batteriet er tomt, og tre gange blåt, når vandtanken er tom.

Den alsidige forstøver tilbyder 4 forskellige driftstilstande, som kan ændres efter behov med et tryk på en knap. Udover kontinuerlig kontinuerlig tåge i maksimalt 4 timer, kan der også indstilles en korttidstilstand, som automatisk slukker for enheden efter 30 minutter. Valgfrit er en 8-timers intervaltilstand også tilgængelig, der dufter enten hver 30

På farten giver det kraftige Li-Ion-batteri en trådløs driftstid på 3 timer. Den kan tilsluttes en hvilken som helst standard USB-port (e.B laptop, USB-strømadapter) ved hjælp af det medfølgende USB-kabel og oplades fuldt op inden for 4,5 timer. I mellemtiden forbliver forstøveren klar til brug til enhver tid.

Søgeord: Aromaterapi Primavera

Yderligere information

Hus og hjem

Aromaterapi

Sæsonvare

Ferietid

Mærkning

Natrue certificeret/ økologisk hudpleje

gtin

4086900420021

brand

Primavera

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023