Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære

Velkommen til
Helse Guru

Helsekost & Velvære

Her finder du nøje udvalgte produkter inden for helsekost, pleje og skønhed, hjem og fritid, med et særligt fokus på kvalitet, bæredygtighed og et rent liv. Vi har også lidt til sjælen og den spirituelle.

I butikken i Horsens har du mulighed for at dyppe fødderne i vores fiskespa, besøge en af vores tilknyttede behandlere i eget lokale samt deltage i forskellige arrangementer.

Om Helse Guru

Mit navn er Anja og er ejer af Helse Guru. Jeg har længe beskæftiget mig med den sunde tilgang til fødevarer og kosttilskud og har de senere år været meget i dybden med teori og nyeste forskning. Jeg har afprøvet lidt af hvert på egen krop og deler nu min viden både i netværk og med kunder. Jeg nyder den personlige kontakt og at hjælpe andre til godt helbred.

Jeg har arbejdet som butiksleder i både Helsemin og Frk. Helsekost hvor jeg har fået en masse erfaring og viden samt indsigt i danskernes behov.

Jeg åbnede Helse Guru i 2023 som fysisk butik i Horsens da jeg gerne ville skabe en atmosfære efter min egen hyggelige og nærværende stil og have de varer på hylderne som jeg personligt vil anbefale.

Online er der ikke helt de samme muligheder for denne særlige oplevelse og kundepleje men den gode stemning og service bestræber jeg mig stadigt på at levere. 

Jeg ønsker dig godt helbred – og så ses vi måske til en snak.

Med venlig hilsen Anja

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023