Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Solidago Urte | 25 breve | A. Vogel

Solidago Urte | 25 breve | A. Vogel

A.Vogel Solidago Urtete – varmende velvære direkte fra naturen Solidago Urtete er et rigtigt godt bud på en urtete til daglig brug. Den har en mild, naturli...
47,00 kr.
SKU 02-10190Categories , Tag

Beskrivelse

A.Vogel Solidago Urtete – varmende velvære direkte fra naturen

Solidago Urtete er et rigtigt godt bud på en urtete til daglig brug. Den har en mild, naturlig og ikke for gennemtrængende smag der er populær hos både børn og voksne. Solidago Urtete er fuld af vilde og kultiverede urter og kan nydes kold og varm. Den kan sødes med honning og serveres som forfriskende iste.

Solidago Urtete er baseret på en blanding af vildtvoksende og kultiverede urter, der med noter af lakrids giver teen den milde og særligt læskende og forfriskende smag. Med gyldenris og birk, der får smagsmæssigt modspil af den fine rundhed af vejpileurt, ager-padderok og stedmoderblomst, opstår den helt igennem behagelige smag, der er velegnet til alle tidspunkter på dagen.

Hvad er Gyldenris?

Solidago gigantea er i daglig tale også kendt under betegnelsen sildig gyldenris – kært barn har mange navne. Solidago gigantea blev tilbage i 1800-tallet dyrket i de fine haver og parker i landet. I dag har stauden bredt sig til naturen, hvorfor du kan finde den rundt omkring i hele landet. Du kan kende planten på dens små gule blomsterkurve og på dens højde (den kan blive op til 2 meter høj). Solidago gigantea er en velkendt ingrediens inden for naturmidler og helsekost.

Søgeord: Mad og Drikke Te og varme drikke A. Vogel

Yderligere information

Dagligvarer

Mad og Drikke, Te og varme drikke

gtin

7610313807147

brand

A. Vogel

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023