Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger om virksomheden

Virksomhedens navn: Helse Guru ApS
CVR-nummer: 44000369
Adresse: Hestedamsgade 5, 8700 Horsens
e-mail adresse: butik@helse-guru.dk
web-adresse: https://www.helse-guru.dk/

Betaling og Sikkerhed

Alle priser er inklusive moms. Fragtomkostninger tillægges separat som kan ses i "kurven".
På helse-guru.dk kan du betale med:


 • Dankort
  · Visa
  · Mastercard
  · MobilePay
  · VISA Electron

  Der tages ikke gebyr ved betaling.
  Betalingstransaktionen sker via en SSL-krypteret forbindelse.
  Beløbet for ordren trækkes først, når varerne sendes fra lageret. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

  I henhold til det nyligt indførte EU-direktiv kaldet PS2D kan du blive bedt om at identificere dig selv oftere end tidligere under betalingsprocessen. I den forbindelse kan der opstå fejl af betaling i forbindelse med signaturkøb som følge af de nye regler for betaling med kort, da signaturkøb ikke længere godkendes som identifikation. Det er altid kundens egen kortudsteder, der afgør, hvornår kortbetaling fejler, og vi opfordrer derfor til at kontakte din egen kortudsteder, hvis du har spørgsmål til fejl under betaling og signaturkøb.

  Forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl og systemfejl.

Produktbilleder tjener som eksempel for den faktiske vare, med informationer anført i varetittel, subtittel og beskrivelse. Modtagne vare kan derfor i nogle tilfælde afvige fra produktbillede, herunder design, størrelse og tekst.

Vi bestræber os på løbende at opdatere produktbilleder.


Helse Guru står alene til ansvar for at varen svarer til de, i tekst, skrevne informationer.


Anvendelse af produkter

Producentens vejledning og anvisning anført produktet bør altid følges. Ved tvivl eller spørgsmål er det en god ide at søge yderligere oplysning på producentens hjemmeside. Det er også muligt at rette henvendelse til Helse Guru med eventuelle spørgsmål.


Priser, tilbud og rabatkoder

Eventuelle angivne besparelser er i forhold til de af producenten oplyste vejledende udsalgspriser. Tilbud gælder kun i begrænsede perioder eller så længe lager haves. 
Der tages forbehold for udsolgte produkter, trykfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt.


Levering/Fragt

Leveringstid:
Leveringstiden er normalt 2-4 hverdage fra vi har registreret din bestilling. Langt de fleste ordrer forlader vores lager samme dag, eller dagen efter de er afgivet.
Der benyttes følgende fragtfirma: GLS


Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Helse Guru.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Håndkøbslægemidler er undtaget fortrydelsesretten. I henhold til lovgivningen, må der ikke sælges lægemidler, som er returneret fra en anden kunde. Disse skal bortskaffes. Vi betragter derfor håndkøbslægemidler for 100% værdiforringede fra det øjeblik du modtager varen.


Reklamation

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, bedes du kontakte os, så det videre forløb kan aftales.

Returnering

Vi anbefaler, at du returnerer i samme forsendelseskasse, som du modtog varen i. Det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Det er en god idé at få en kvittering for afsendelse.

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Du skal sende med omdeling direkte til virksomhedens adresse. (Dvs. ikke til pakkeshop eller lignende). Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Du kan også aflevere varen personligt på virksomhedens adresse.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen til dig. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Vi refunderer beløbet senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget besked om din beslutning om at fortryde aftalen, såfremt vi har modtaget varen retur eller dokumentation for returnering.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.


Medlemsklub og bonus

Vi har desværre endnu ikke mulighed for at tilbyde vores medlemmer at optjene eller anvende bonus via hjemmesiden.

Køb af håndkøbslægemidler

Der gælder særlige regler for salg af håndkøbslægemidler, og du bedes derfor være særligt opmærksom på følgende:
Ved accept af vores handelsvilkår bekræfter du, at du ved køb af håndkøbslægemidler hos helse-guru.dk er fyldt 15 år eller derover. Generelt er aldersgrænsen for håndkøbsmedicin 15 år, men der er tillige en 18 års aldersgrænse for køb af svage smertestillende lægemidler, der forhandles i detailhandelen uden for apotekerne. For håndkøbsmedicin, der indeholder acetylsalicylsyre, ibuprofen og/eller paracetamol, de såkaldte svage smertestillende lægemidler gælder en aldersgrænse på minimum 18 år. Helse Guru kan til et hvert tidspunkt afvise en kundes ordre på håndkøbslægemidler, såfremt den samlede ordreafgivelse overstiger 1 pakke pr. 24 timer af lægemidler, som i "Medicinpriser" er mærket HX (f.eks. præparater der indeholder paracetamol og ibuprofen).

HV betyder, at håndkøbslægemidlet er til veterinær brug. Du kan købe lægemidlet i ubegrænset mængde. Håndkøbslægemidler sælges kun i Danmark.

Helse Guru sørger for at lægemidler er emballeret og forsendes på en måde, der sikrer, at lægemidlets kvalitet m.v. ikke forringes. Såfremt forsendelsen ved modtagelsen er brudt eller på anden måde er beskadiget opfordres kunden til at tage kontakt til Helse Guru.


Lægemiddelstyrelsens kontaktoplysninger: Lægemiddelstyrelsen, Axel Heides Gade 1, 2300 København S, dkma@dkma.dk, Tlf. 44889595, Fax: 44889599


Nyhedsbrev

Såfremt du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev vil du fra tid til anden modtage en email indeholdende relevante nyheder.

Hvis ikke du længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev kan du afmelde dig ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i selve nyhedsbrevet.

Persondatapolitik

Se vores persondatapolitik for yderligere information.


Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, kan du kontakte os på butik@helse-guru.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - https://ec.europa.eu/odr
Handelsbetingelserne er senest opdateret maj 2023.

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71944369

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023