Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Islandica Menthol Bonbons | 75 g | A. Vogel

Islandica Menthol Bonbons | 75 g | A. Vogel

Forkæl hals og smagsløg med mentolbolsjer Har du kriller i halsen, eller trænger du bare til at friske munden op med noget sødt og friskt? Så er de velsmage...
34,75 kr.
SKU 02-10182Categories , , Tag

Beskrivelse

Forkæl hals og smagsløg med mentolbolsjer

Har du kriller i halsen, eller trænger du bare til at friske munden op med noget sødt og friskt? Så er de velsmagende Islandica Menthol Bonbons det rette valg for dig. Bolsjerne indeholder honning og ekstrakt af islandsk mos og er uden kunstige aromaer, søde- og farvestoffer. Mentol bolsjerne indeholder en kerne af flydende honning med ekstrakt af islandsk mos, hvilket skaber den naturlige kombination af friskhed og sødme, som alle A. Vogels Bonbons er kendt for. Islandica Menthol Bonbons er altså dit naturlige valg, når du vil forkæle din søde tand uden bekymringer for unødige indholdsstoffer.

Islandica Menthol Bonbons er enkeltindpakkede, hvilket gør dem nemme at have med i lommen eller i tasken, når trangen til et sødt og friskt bolsje melder sig.

Hvad er islandsk mos?

Den islandske mos er i realiteten en lav-art, det vil sige en symbiose af svamp og alge. Islandsk mos har gennem generationer været højt skattet blandt den islandske befolkning som har anvendt den bredt til utallige formål. Den håndplukkes og indsamles fra vildtvoksende vegetationer i Island, hvorefter dens ekstrakt udvindes og bruges i blandt andet A. Vogels Islandica Menthol Bonbons. I mentolbolsjerne får du altså en bid af den smukke, vilde natur, der kendetegner Island, i kombination med sødmen fra honningen og den forfriskende smag af mentol.

Søgeord: Hals Mad og Drikke Snack A. Vogel

Yderligere information

Dagligvarer

Mad og Drikke, Snack og chokolade

Kroppen

Hals

gtin

7610313414871

brand

A. Vogel

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023