Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Echinacea Hot Drink m. Hyldebær vegansk | 100 ml | A. Vogel

Echinacea Hot Drink m. Hyldebær vegansk | 100 ml | A. Vogel

Echinacea Hot Drink – når immunforsvaret skal have ekstra omsorg Et godt immunforsvar er en forudsætning for et godt helbred. Hvis man vil finde immunforsva...
113,50 kr.

Beskrivelse

Echinacea Hot Drink – når immunforsvaret skal have ekstra omsorg

Et godt immunforsvar er en forudsætning for et godt helbred. Hvis man vil finde immunforsvaret, skal man kigge overalt i kroppen, immunforsvaret består nemlig af en samling forskellige celler med hver sine specialiserede opgaver. Cellerne findes bl.a. i vort blod, lymfe, milt, mave- og tarmsystem og knoglemarv og har til opgave at beskytte os mod virus, bakterier, parasitter.

Det er derfor en rigtig god idé at støtte immunforsvaret, f.eks. i form af et krus med dejlig varm Echinacea Hot Drink. Echinacea Hot Drink er et kosttilskud med en dejlig blanding af hyldebær og Echinacea Purpurea, som medvirker til at holde immunforsvaret sundt og velfungerende.

Hyldebærsaft er kendt af mange og trækker ofte minder tilbage til barndommen, hvor hyldebærsaften blev serveret i dampende krus om vinteren. Den dybe og dejlige smag af hyldebærsaften, som varmer i hele kroppen, er en nydelse. I Echinacea Hot Drink er hyldebærsaften blandet op med den populære rød solhat, også kendt som Echinacea purpurea. Hvor hyldebærsaften er en gammel kending i Danmark, er brugen af rød solhat af mere eksotisk oprindelse. For de amerikanske prærieindianerne var – og er – den røde solhat en højt skattet plante og en uundværlig del af sundhedsplejen. Da europæerne holdt deres indtog i Amerika, blev brugen af rød solhat hurtigt udbredt og skattet hos dem også. På den måde fandt planten vej til Europa og er i dag en af de mest kendte planter, anvendt både i naturlægemidler og kosttilskud.

I Echinacea Hot Drink mødes således gamle indianske traditioner med gamle danske traditioner til gavn og glæde for dine smagsløg og dit immunforsvar.

Du kan sagtens erstatte andre varme drikke med Echinacea Hot Drink, og næste gang du får lyst til hyldebærsaft, kan du med fordel række ud efter en flaske Echinacea Hot Drink med den gode blanding af hyldebær og rød solhat.

Echinacea Hot Drink er vegansk og kan nydes af voksne og børn ned til 3 år. Den kan også nydes som saftevand hvis du eller familiens mindste ikke er til varme drikke.

*Obligatorisk tekst for kosttilskud*: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Søgeord: Flydende Forkølelse Hals Immunforsvar Kosttilskud Vegansk A. Vogel

Yderligere information

Sundhed

Kosttilskud

Type - Form

Flydende

Tilstande og Symptomer

Forkølelse, Immunforsvar

Kroppen

Hals

Mærkning

Vegansk

gtin

7610313415755

brand

A. Vogel

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023