Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Herbamare Urtesalt Rød øko | 250 g | A. Vogel

Herbamare Urtesalt Rød øko | 250 g | A. Vogel

A.Vogels Herbamare Trocomare Urtesalt – genvejen til perfekt krydret kød og fjerkræ I Herbamare Trocomare, som er særligt velegnet til kød og fjerkræ, får d...
37,75 kr.

Beskrivelse

A.Vogels Herbamare Trocomare Urtesalt – genvejen til perfekt krydret kød og fjerkræ

I Herbamare Trocomare, som er særligt velegnet til kød og fjerkræ, får du foruden de klassiske ingredienser i Herbamare Urtesalt også smagen af paprika og peberrod, som netop er med til at understrege og fremhæve den skønne umamismag, som kød har.

Herbamare Trocomare Urtesalt består af havsalt fra Camargue og friske, økologisk dyrkede, krydderurter og grøntsager: selleri, porre, karse, løg, purløg, persille, løvstikke, paprika, hvidløg, peberrod, basilikum, merian, rosmarin, timian, kelp (ikke økologisk)

Ingredienserne er alle forarbejdede efter en gennemtestet metode, der sikrer, at alle smagsnuancer bevares bedst muligt. Urterne og grønsagerne ankommer friske og ny-høstede til fabrikken og forarbejdes med det samme. De friske urter og grønsager hakkes meget fint og blandes med rent havsalt fra Camargue. Blandingen af salt, urter og grønsager kommes nu på tønder hvor blandingen modnes i et år. I den tid vil saltkornene have udtrukket alle de gode indholdsstoffer og smagsnuancer, således at det enkelte saltkorn nu indeholder alt det gode fra urter og grønsager. Glæd dig til en helt unik smagsoplevelse.

Søgeord: Mad og Drikke Økologisk Salt og boullion A. Vogel

Yderligere information

Dagligvarer

Mad og Drikke, Salt og boullion

Mærkning

Økologisk

gtin

7610313413317

brand

A. Vogel

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023