Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
RegoMeo Øko Mælkesyrebakterier | 1 L | Herrens Mark

RegoMeo Øko Mælkesyrebakterier | 1 L | Herrens Mark

REGOMEO er fermenteret rødkløverekstrakt som består af pressesaften fra rødkløverens blade og blomster som høstes i løbet af sommeren, når planterne er fris...
228,00 kr.

Beskrivelse

REGOMEO er fermenteret rødkløverekstrakt som består af pressesaften fra rødkløverens blade og blomster som høstes i løbet af sommeren, når planterne er friske, herefter tilsættes salvie, pebermynte og citronmelisse og ekstraktet fermenteres med mælkesyrebakterier, som dels konserverer ekstraktet og dels sikre at isoflavonerne adskilles fra sukkermolekylerne.

På den økologiske gård på Vestfyn har Herrens Mark hele processen fra frøet lægges i jorden, til høst, produktion, fermentering, tapning og pakning. REGOMEO fra Herrens Mark er 100 % økologisk.

*Obligatorisk tekst for kosttilskud*: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Søgeord: Flydende Kosttilskud Mave og Tarm / Fordøjelse Økologisk Overgangsalder Positivt humør Søvn og hvile Vegansk Herrens Mark

Yderligere information

Sundhed

Kosttilskud

Type - Form

Flydende

Kroppen

Mave og Tarm / Fordøjelse

Mærkning

Økologisk, Vegansk

Tilstande og Symptomer

Overgangsalder, Positivt humør, Søvn og hvile

gtin

5704781200011

brand

Herrens Mark

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023