Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Herbamare Urtesalt Orange øko | 125 g | A. Vogel

Herbamare Urtesalt Orange øko | 125 g | A. Vogel

Herbamare Spicy Urtesalt – et spicy kick til din madlavning Et godt salt er et smagfuldt krydderi og ikke blot en smagsforstærker. Med Herbamare Spicy Urtes...
33,00 kr.

Beskrivelse

Herbamare Spicy Urtesalt – et spicy kick til din madlavning

Et godt salt er et smagfuldt krydderi og ikke blot en smagsforstærker. Med Herbamare Spicy Urtesalt får du et chilikrydret pift, som fungerer perfekt til både varme retter, sommerens grillretter eller som en mere varieret smagsgiver til frokostbordet. Herbamare Spicy Urtesalt giver en delikat og krydret smag til både varme og kolde retter. Du kan med fordel krydre alt fra supper, kød, fisk, tomatsauce og varme retter til friske salater og dressinger. Når først Herbamare Spicy Urtesalt er en del af din krydderisamling, kan du nemt integrere urtesaltet på frokostbordet sammen med den klassiske koge- og bordsalt.

Herbamare Spicy Urtesalt består af havsalt fra Camargue og friske, økologisk dyrkede, krydderurter og grøntsager: chilipeber, sort peber, selleri, porre, karse, løg, purløg, persille, løvstikke, hvidløg, peberrod, basilikum, merian, rosmarin, timian, kelp (ikke økologisk).

Ingredienserne er alle forarbejdede efter en gennemtestet metode, der sikrer, at alle smagsnuancer bevares bedst muligt. Urterne og grønsagerne ankommer friske og ny-høstede til fabrikken og forarbejdes med det samme. De friske urter og grønsager hakkes meget fint og blandes med rent havsalt fra Camargue. Blandingen af salt, urter og grønsager kommes nu på tønder hvor blandingen modnes i et år. I den tid vil saltkornene have udtrukket alle de gode indholdsstoffer og smagsnuancer, således at det enkelte saltkorn nu indeholder alt det gode fra urter og grønsager. Glæd dig til en helt unik smagsoplevelse.

Søgeord: Mad og Drikke Økologisk Salt og boullion A. Vogel

Yderligere information

Dagligvarer

Mad og Drikke, Salt og boullion

Mærkning

Økologisk

gtin

7610313417223

brand

A. Vogel

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023