Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Ginkgo Biloba dråber | 100 ml | A. Vogel

Ginkgo Biloba dråber | 100 ml | A. Vogel

Ginkgo biloba træet er specielt på mange måder. Det betegnes ofte som et løvfældende nåletræ, men der har været megen diskussion om, hvor det hører til, og ...
216,00 kr.
SKU 01-10217Categories , Tag

Beskrivelse

Ginkgo biloba træet er specielt på mange måder. Det betegnes ofte som et løvfældende nåletræ, men der har været megen diskussion om, hvor det hører til, og nogle mener, at det er hverken eller, men har sin helt egen klasse. Det som står fast er, at træet er så gammelt, at det kaldes et fossil. På Bornholm har man fundet forsteninger som antages at være 125 millioner år gamle, og man regner med at træet er omkring 240 millioner år gammelt. Der findes både hun- og hantræer, når huntræerne bliver 15 – 20 år gamle, bærer de frugter som minder om gule blommer, men lugter ganske kraftigt af harsk smør.

A. Vogels Ginkgo biloba er baseret på udtræk af 100% friske Ginkgo biloba blade, hvilket betyder, at du sikrer dig, at du får det bedste produkt muligt og dermed højere værdi for pengene.

Ginkgo biloba er et friskplantepræparat. Et friskplantepræparat er et naturlægemiddel eller kosttilskud, der enten er fremstillet af vildtindsamlede planter eller planter dyrket under kontrollerede forhold. Kendetegnende for friskplantepræparater er, at de forarbejdes straks efter høsten.

Det vil sige, at planten bringes ind i fabrikken, mens den stadig er frisk, og dernæst forarbejdes i frisk tilstand. Hvis planen tørres før den forarbejdes, hvilket er den almindelige fremgangsmåde, så vil den i tørringsprocessen miste nogle af sine indholdsstoffer. Dette undgås, hvis planten forarbejdes fra frisk tilstand. For at udtrække den friske Ginkgo bilobas gode indholdsstoffer bliver bladene skåret i små stykker og tilsat en passende mængde drikkealkohol. Efter at have trukket i en periode afsies Ginkgo biloba bladene. Plantestofferne er nu udtrukket i alkoholen, som bliver til det færdige produkt. Planteresterne bliver kørt ud i haven, hvor de bliver en del af den kompost, som bruges i dyrkningen. Dette sikrer en bæredygtig produktion, hvor det plantemateriale, der fjernes fra haven, bringes tilbage. Til fremstilling af A. Vogel Ginkgo biloba tinktur anvendes de grønne og friske Ginkgo biloba blade, og det resulterer i et unikt kosttilskud.

*Obligatorisk tekst for kosttilskud*: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Søgeord: Kosttilskud Vegansk A. Vogel

Yderligere information

Sundhed

Kosttilskud

Mærkning

Vegansk

gtin

7610313410125

brand

A. Vogel

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023