Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Echinacea Junior m. appelsinsmag | 120 tygge tab | A. Vogel

Echinacea Junior m. appelsinsmag | 120 tygge tab | A. Vogel

Echinacea Junior – Echinacea i børnevenlig udgave Echinacea purpurea er en populær og velkendt plante, som bruges af rigtig mange mennesker verden over. Den...
141,00 kr.

Beskrivelse

Echinacea Junior – Echinacea i børnevenlig udgave

Echinacea purpurea er en populær og velkendt plante, som bruges af rigtig mange mennesker verden over. Den er kendt helt tilbage fra prærieindianernes tid, og da nybyggerne indtog Amerika, lærte de da også hurtigt at bruge planten. Siden blev den introduceret i Europa og udgør i dag en stor andel af de plantemidler, som sælges. Mange kender den også fra haven, hvor den vokser som en staude med store, flotte, derfor purpurrøde blomster. Vær dog opmærksom på, at selvom den ligner, så kan staudeversionen ikke anvendes i plantemidler. Echinacea purpurea kan bruges af både store og små, dog har planten en karakteristisk smag, som nogle gange kan afskrække børnene. Lad os være ærlige, det sker også for voksne!

Echinacea Junior er derfor virkelig velegnet til både børn og til voksne, som ønsker en mildere smag end i ‘voksen-produkter’.

Så hvis du gerne vil sikre, at dit barn får et dagligt tilskud af Echinacea er de små, velsmagende Echinacea Junior en rigtig god løsning. Måske kan dit barn ikke sluge tabletter eller kapsler, måske de ikke bryder sig om for ‘anderledes’ smage. Mange forældre ved, at det betyder en daglig kamp for at få kosttilskud indenbords, og mange kører derfor lidt sur i det og stopper med at give barnet kosttilskud. Echinacea Junior er en børnevenlig udgave, som allerede har begejstret mange børn, som hver dag får sit Echinacea kosttilskud med smil på læben og uden dramatik. Faktisk plager mange børn for at få en ekstra tablet, så godt smager de.

Echinacea Junior smager sødt og behageligt af appelsin og er tandvenlige.

*Obligatorisk tekst for kosttilskud*: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Søgeord: Børn 3 år+ Glutenfri Immunforsvar Kosttilskud Laktosefri A. Vogel

Yderligere information

Sundhed

Kosttilskud

Til Hvem

Børn 3 år+

Mærkning

Glutenfri, Laktosefri

Tilstande og Symptomer

Immunforsvar

gtin

7610313420803

brand

A. Vogel

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023