Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Echinacea Halspastiller | 30 g | A. Vogel

Echinacea Halspastiller | 30 g | A. Vogel

Få en god fornemmelse i halsen med Echinacea Halspastiller Når du trænger til at få klaret halsen med noget, der samtidig smager godt, er Echinacea Halspast...
25,50 kr.
SKU 02-10179Categories , , Tag

Beskrivelse

Få en god fornemmelse i halsen med Echinacea Halspastiller

Når du trænger til at få klaret halsen med noget, der samtidig smager godt, er Echinacea Halspastiller lige sagen. Halspastillerne indeholder sød honning, pebermynte og ekstrakt fra Echinaceaplanten. Kombinationen af ingredienserne gør, at du med Echinacea Halspastiller afhjælper kriller i halsen med en frisk og sød smag, som både voksne og børn kan lide.

Hvad er Echinacea purpurea?

Echinacea purpurea er en rød-violet blomstrende staude, der i Danmark er kendt under navnet purpursolhat eller rød solhat. Rød solhat er en populær staude i de danske haver på grund af dens smukke farve. Blomsten er meget dekorativ og består af en stikkende og halvkugleformede midte med lyserøde kronblade.

Echinaceaplanten er i mange år blevet anvendt i helseprodukter og anvendes i dag i produktionen af flere af A. Vogels produkter herunder i kosmetiske produkter, kosttilskud og naturlægemidler. Echinaceaplanten er bæredygtigt dyrket af A. Vogels landmænd på nøje udvalgte marker i Schweiz, hvor jorden er særlig attraktiv for plantens vækst. Her laves udtræk af Echinaceaplanten lige efter høsten, hvor A. Vogels kvalitetsteam sikrer, at standarder og kvalitet opretholdes ud fra skarpe kvalitetsprincipper.

Echinaceakoncentratet i A. Vogel Echinacea Halspastiller kommer fra 100% friske Echinaceaplanter.

Søgeord: Hals Mad og Drikke Snack A. Vogel

Yderligere information

Dagligvarer

Mad og Drikke, Snack og chokolade

Kroppen

Hals

gtin

7610313424597

brand

A. Vogel

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023