Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Arnica Salve | 75 ml | Mellisa

Arnica Salve | 75 ml | Mellisa

SOS-salven til dit hjemmeapotek. Mellisas klassiske Arnica Salve er en helende, vandfri og beskyttende salve, der beroliger irriteret hud og hud med små sår...
189,25 kr.

Beskrivelse

SOS-salven til dit hjemmeapotek. Mellisas klassiske Arnica Salve er en helende, vandfri og beskyttende salve, der beroliger irriteret hud og hud med små sår, skrammer, rifter eller ekstrem tør hud. Den økologiske, uparfumerede salve består af potente urter og næringsrige olier til genopbygning og beskyttelse af al slags hud – ung som ældre.
Den er baseret på ekstrakt af af den mest potente del af arnicablomsten, en klassisk helende urt, med et utal af plejende og forebyggende egenskaber. Derudover nærende, økologiske olier såsom argan, jojoba, borago (hjulkrone), morgenfrue, granatæble, johannesurt olie (perikon), samt kamille-olie og fugtforseglere såsom lanolin, bivoks og kakaosmør.

Arnicasalven er formuleret som et sandt multiprodukt hvilket betyder, at dette ene produkt dækker mange behov. Hvad enten det er hudbeskyttelse mod frostbidte kinder og forhindring af karsprængninger, heling af rifter eller blå mærker, genopbyggende pleje til al slags udsat, ødelagt og tør hud. Alt dette er Arnicasalven skabt til at løse med sine potente plejestoffer. Den er stadig den dag i dag baseret på den over 35-årige gamle recept, der lindrer, beskytter og heler.

Søgeord: Eksem -skrammer og irriteret hud Hudpleje Økologisk Mellisa

Yderligere information

Vægt 95 g
Tilstande og Symptomer

Eksem -skrammer og irriteret hud

Persolig pleje og skønhed

Hudpleje

Mærkning

Økologisk

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71944369

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023