Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
7 veje til et langt liv Bog af Anette Harbech Olesen

7 veje til et langt liv Bog af Anette Harbech Olesen

Anette har skabt Danmarks første lettilgængelige lev længe-manual. Værktøjskassen til alle, der drømmer om at holde sig friske og sunde så længe som muligt.
Original price was: 300,00 kr..Current price is: 249,00 kr..
SKU 04-12226Categories , Tag

Beskrivelse

Videnskabens vej til at leve et langt liv kan sagtens være brolagt med både glæde, velsmag og nydelse. Hent inspiration i Anette Harbech Olesens nye bog.

Anette Harbech Olesen har skabt Danmarks første lettilgængelige lev længe-manual. Her er værktøjskassen til alle, der drømmer om at holde sig friske og sunde så længe som muligt.

Ny forskning viser, at vi selv kan være med til at forhale aldringsprocessen, også i højere grad end man mente engang. Det er nemlig ikke bare de gener, vi har med fra fødslen, der afgør, hvor gamle vi får lov at blive, og hvilke sygdomme vi rammes af. Også miljøet omkring generne, der formes af mad, tanker og livsstil, har en vis indflydelse på, om vores sygdomsgener eller raskhedsgener står på ON eller OFF.

7 veje til et langt liv giver overblik over de mest effektive måder at holde sig sund og frisk på. Forfatteren har inddraget viden og evidensbaserede råd fra såvel danske som internationale topforskere inden for aldring og epigenetik og desuden talt med meget gamle mennesker, der allerede har fundet nøglen til det lange, gode liv. Rådene understøttes af 54 vidunderlige madopskrifter.

Bogen rummer også nyt om hukommelse, stress, bevægelse og faste.

Søgeord: Mad og Drikke Velvære Anette Harbech Olesen

Yderligere information

Dagligvarer

Mad og Drikke

Hus og hjem

Velvære

gtin

9788740081251

brand

Anette Harbech Olesen

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023