Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Single Flower Solid Parfume Ambrettoloide No. 03 | 8,5 g

Single Flower Solid Parfume Ambrettoloide No. 03 | 8,5 g

Naturlig parfume som man kan blande – og skabe en personlige parfume. Parfume/aromaterapi i creamform – ingen vand og alkohol, men hud- og hårplejende smør ...
93,25 kr.

Beskrivelse

tNaturlig parfume som man kan blande – og skabe en personlige parfume.

tParfume/aromaterapi i creamform – ingen vand og alkohol, men hud- og hårplejende smør og olier.

tMiljørigtig emballage – af FSC, genbrugspapir og genanvendt aluminium.

Blomsteragtig, musk, sød og behagelig amber note – kendt som hvid musk.

En fremragende fixer. Ambrettoloide er et enkelt molekyle isolat fra Ambrettofrø absolut. Det er en sand gamechanger for den naturlige parfume. Ambrettoloide-molekylet er meget stort og kan derfor for enkelte mennesker være svært at dufte, som først opdager det ved blanding med andre materialer.

Ambrettoloide er nyttig i alle blomster, amber lignende parfumer. Forbedrer næsten alle kompositioner og får molekylerne til at arbejde bedre sammen.

Anvendelse:

Påfør en lille mængde svarende til et bygkorns størrelse på dine fingre og smør cremen på f.eks. nakke, kraveben, bryst eller måske håndryggen, hvis den er tør og kan bruge fugt – påfør evt. rest i spidserne af dit hår og plej evt. spaltede spidser.

Dosering:

Efter behov.

Opbevaring:

Alle parfumer, om det er solid eller traditionel parfume, opbevares bedst på køl men det er ikke en nødvendighed.

En af hovedingredienserne i produktet er Sheasmør, som vi har valgt ud fra dets exceptionelle fugtighedsgivende og beskyttende evner, og ikke mindst dets høje indhold af både A- og E-vitamin. Sheasmør smelter ved kropstemperatur, og er derfor perfekt til at indkapsle og fordele parfumen på kroppen.

Denne smelteevne kan dog resultere i, at produktet ved større temperaturskift kan blive grynet. Dette sker fordi de mange forskellige gode fedtsyrer, der er i sheasmør, smelter og størkner ved forskellige temperaturer. Disse små krystaller/perler smelter dog på huden, når man påfører dem.

Hvis krystallisering skulle ske, og man gerne vil genoprette produktets glatte konsistens, kan man blot stramme hætten stramt på tuben, varme tuben op, så cremen smelter lidt, enten ved kropstemperatur eller via et andet varmt medie, og derefter nedkøle den hurtigt i eks. køleskabet – på denne måde får sheasmørret/produktet igen sin glatte konsistens.

Vi kunne have valgt at tilsætte en syntetisk emulgator for at ‘tøjle’ sheasmørret, men det ville stride imod vores mål om at producerer et 100% naturligt produkt.

Hos Single Flowers tror vi på, at naturen allerede har skabt det bedste til os, om det er dufte, kost eller kosmetik og hvorfor ændre på noget, der er godt helt naturligt? 

Ingredienser

Butyrospermum Parkii (Shea) butter,

Prunus Amygdalus Dulcis Oil,

Cera Alba,

Theobroma Cacao seed butter,

Natural perfume (Natural isolate Ambrettoloid),

Tocopherol,

Helianthus annuus seed oil

Søgeord: Aromaterapi Parfume Single Flower Solid Parfume

Yderligere information

Hus og hjem

Aromaterapi

Pleje og skønhed

Parfume

gtin

5745000874026

brand

Single Flower Solid Parfume

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023