Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Single flower Solid Parfume Aldehyde C-14 No. 02 | 8,5 g

Single flower Solid Parfume Aldehyde C-14 No. 02 | 8,5 g

Frugt, ferskenagtig, cremet og fed. En af de ældste ferskenoter i parfume. Dette er slet ikke et aldehyd, men et lactone, på trods af det ofte forkert anven...
93,25 kr.
SKU 03-12463Category Tag

Beskrivelse

Frugt, ferskenagtig, cremet og fed.

En af de ældste ferskenoter i parfume. Dette er slet ikke et aldehyd, men et lactone, på trods af det ofte forkert anvendte navn. Et meget kraftfuldt materiale – meget lidt skal bruges i blandinger. Kan også minde lidt om abrikos. Er meget udbredt i klassisk parfume.

Et enkelt molekyle udvundet af ricinusolie.

Bland den med eksempelvis:

Tiare No. 37, Tuberose No. 38, Neroli No. 27, Beeswax No. 11, Vanilla No. 39, Lavender No. 21, Rose Otto No. 35, Violet leaf No. 40, Ylang ylang No. 41, Aldehyde C-18 No. 32.

Anvendelse:

Påfør en lille mængde svarende til et bygkorns størrelse på dine fingre og smør creamen på f.eks. nakke, kraveben, bryst eller måske håndryggen, hvis den er tør og kan bruge fugt – påfør evt. rest i spidserne af dit hår og plej evt. spaltede spidser.

Dosering:

Efter behov.

Opbevaring:

Alle parfumer, om det er solid eller traditionel parfume, opbevares bedst på køl men det er ikke en nødvendighed.

En af hovedingredienserne i produktet er Sheasmør, som vi har valgt ud fra dets exceptionelle fugtighedsgivende og beskyttende evner, og ikke mindst dets høje indhold af både A- og E-vitamin. Sheasmør smelter ved kropstemperatur, og er derfor perfekt til at indkapsle og fordele parfumen på kroppen.

Denne smelteevne kan dog resultere i, at produktet ved større temperaturskift kan blive grynet. Dette sker fordi de mange forskellige gode fedtsyrer, der er i sheasmør, smelter og størkner ved forskellige temperaturer. Disse små krystaller/perler smelter dog på huden, når man påfører dem.

Hvis krystalisering skulle ske, og man gerne vil genoprette produktets glatte konsistens, kan man blot stramme hætten stramt på tuben, varme tuben op, så creamen smelter lidt, enten ved kropstemperatur eller via et andet varmt medie, og derefter nedkøle den hurtigt i eks. køleskabet – på denne måde får sheasmørret/produktet igen sin glatte konsistens.

Vi kunne have valgt at tilsætte en syntetisk emulgator for at ‘tøjle’ sheasmørret, men det ville stride imod vores mål om at producerer et 100% naturligt produkt.

Hos Single Flowers tror vi på, at naturen allerede har skabt det bedste til os, om det er dufte, kost eller kosmetik, og hvorfor ændre på noget, der er godt helt naturligt?

Ingredienser

Butyrospermum Parkii (Shea) butter,

Prunus Amygdalus Dulcis Oil,

Cera Alba,

Theobroma Cacao seed butter,

Natural perfume (Natural isolate Aldehyde C-18),

Tocopherol,

Helianthus annuus seed oil

Yderligere information

Pleje og skønhed

Parfume

gtin

5745000874019

brand

Single Flower Solid Parfume

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023