Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Santasapina Bonbons | 100 g | A. Vogel

Santasapina Bonbons | 100 g | A. Vogel

Santasapina Bonbons klarer halsen og forkæler den søde tand Trænger du til at opfriske din ånde i løbet af dagen? Eller har du af og til brug for at få klar...
35,00 kr.
SKU 02-10181Categories , , Tag

Beskrivelse

Santasapina Bonbons klarer halsen og forkæler den søde tand

Trænger du til at opfriske din ånde i løbet af dagen? Eller har du af og til brug for at få klaret halsen? Eller har du blot brug for lidt sødt at suge på i løbet af dagen, men vil stadig gerne vælge noget naturligt og undgå unødige tilsætningsstoffer? Så skal du prøve A. Vogels Santasapina Bonbons. Santasapina Bonbons smager på en og samme tid sødt og friskt: den søde smag skyldes den bløde kerne med honning, og den friske smag kommer fra ekstrakt af friske granskud samt mentol. Bolsjerne kan dermed fungere som en glimrende forfriskning i løbet af dagen, hvor de tilmed klarer både hals og stemme. Bolsjerne kan nydes af både voksne og børn.

De forfriskende Santasapina Bonbons består af 100 % naturlige ingredienser. Det vil sige, at de hverken indeholder kunstige aromaer, søde- eller farvestoffer. Hvert bolsje indeholder ydermere granskud, hvilket sikrer den forfriskende smag, når du trænger til et bolsje i løbet af dagen.

Granskuddene kommer direkte fra den duftende skov, hvor granernes nye friske skud leverer råvaren til de dejlige bolsjer. Så selvom du nok forbinder gran med hygge og vintertid, så skal du ikke være bange for at bruge gran i køkkenet. Granen fungerer nemlig som et nyt og forfriskende krydderi og en anderledes smagsgiver.

Søgeord: Hals Mad og Drikke Snack A. Vogel

Yderligere information

Dagligvarer

Mad og Drikke, Snack

Kroppen

Hals

gtin

7610313432899

brand

A. Vogel

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023