Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Prostasan – Naturlægemiddel | 30 kap | A. Vogel

Prostasan - Naturlægemiddel | 30 kap | A. Vogel

Hyppig vandladning? Prostasan® hjælper. Det er ikke ualmindeligt, at mænd med alderen oplever vandladningsbesvær som f.eks. hyppig vandladning, svag stråle,...
202,00 kr.

Beskrivelse

Hyppig vandladning? Prostasan® hjælper.

Det er ikke ualmindeligt, at mænd med alderen oplever vandladningsbesvær som f.eks. hyppig vandladning, svag stråle, besvær med at tømme blæren, efterdryp og lignende.

Det skyldes ofte en ret almindelig og ufarlig tilstand, hvor prostatakirtlen vokser og klemmer sammen på urinrøret, som løber tværs igennem prostatakirtlen. Prostatakirtlen er på størrelse med en kastanje og sidder som en lille bold rundt om urinrøret. Når prostatakirtlen vokser, vil den derfor klemme sammen om urinrøret, hvilket gør vandladningen vanskelig. Væksten i prostatakirtlen er for det meste ganske godartet: men det er en god idé at blive tjekket hos lægen.

Når prostatakirtlen vokser, oplever de fleste mænd, at de skal lade vandet ofte, også om natten, hvilket er meget forstyrrende for mandens nattesøvn og ofte også for partnerens nattesøvn. Hyppig vandladning om natten betyder afbrudt nattesøvn, hvilket igen betyder træthed om dagen og påvirket livskvalitet.

Prostasan er et naturlægemiddel mod hyppig vandladning og er fremstillet på basis af savpalmeekstrakt. Savpalmen vokser i solrige plantager i Florida og dens bær plukkes friske i sensommeren. Bærrene indeholder et specielt fedtsyrekompleks, som er vigtigt for virkningen. Efter høsten tørres bærrene nænsomt, før de sendes til A. Vogel i Schweiz og skånsomt forarbejdes til naturlægemidlet Prostasan.

Prostasan lindrer vandladningsbesvær på grund af lettere godartet forstørret prostata. Så hvis du tisser hele tiden, er Prostasan et godt bud på en løsning, og du skal kun tage 1 kapsel om dagen.

*Obligatorisk tekst for kosttilskud*: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Søgeord: Blære og urinveje Kosttilskud Mænd Mænd – sundhed Naturlægemiddel Vandladningsbesvær A. Vogel

Yderligere information

Sundhed

Kosttilskud, Naturlægemiddel

Kroppen

Blære og urinveje

Til Hvem

Mænd

Tilstande og Symptomer

Mænd – sundhed, Vandladningsbesvær

gtin

7610313422814

brand

A. Vogel

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023