Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Olivia Garden Bambus Ion Hårbørste Combo | Real Purity

Olivia Garden Bambus Ion Hårbørste Combo | Real Purity

Bambus børster med nylon-knopper ladet med negative ioner Statisk hår er en evindelig udfordring, når vi taler om hårpleje. De anti-statiske ion ladede nylo...
179,00 kr.

Beskrivelse

Bambus børster med nylon-knopper ladet med negative ioner

Statisk hår er en evindelig udfordring, når vi taler om hårpleje. De anti-statiske ion ladede nylon knopper på børsterne (som er længere end naturhårene) forebygger at man får “elektrisk hår” og lukker hårstråene, så håret ikke så let tørrer ud. Børste-knopperne stimulerer og masserer nænsomt hovedbunden idet de trykker på akupunktur punkter, som stimulerer blodcirkulationen i hovedbunden, fremmer sund hårvækst mv.

Negative “ioner” i gummipuden og i nylonhårene/knopperne

Genetablerer hårets balance og glans. Antibakterielt. Antistatisk. I puden er der et ventilhul, som sikrer at luften kan komme ind og ud og dermed at puden er fleksibel. Børsten må gerne bruges i vådt hår og kan også rengøres under vandhanen, blot den ligges til tørre med puden nedad bagefter. Puden er lavet er genanvendeligt gummi.

Naturhår (vildsvin)

100% naturlige vildsvinehår, som har den særlige egenskab at de fordeler de naturlige olier fra hovedbunden ud på hårstrået. På den måde bliver håret mere glansfuldt, længderne sundere og hovedbunden mindre fedtet (så antallet af hårvask kan mindskes). Naturhår er nænsomme ved hår og hovedbund.

Økologisk bambus

Miljøvenlig professionel Bamboo Touch Detangle Combo hårbørste fra Olivia Garden. Børsten er lavet i økologisk Bambus, som er stærkere, lettere og mere holdbart end træ og bambus er en 100% naturlig vedvarende ressource. Skulle du ønske at bortskaffe hårbørsten kan du skære puden af børsten og smide den til affald og bambus delen kan enten smides i komposten eller graves ned i haven så formulder den sig selv inden for 1,5 år. De karakteristiske brune striber på det ergonomiske håndtag, er fremstillet ved at karamellisere det naturlige sukker indhold som findes i bambus.

Anvendelse:

Børst gerne håret morgen og aften. Friser først bageover og derefter find skilning og friser fra den og ned på hver side.

Håraffald fjernes med hænderne. Herefter kan børsten kan fint skylles under vandhanen for rengøring. Blot læg den til tørre med hårene nedad, så evt. overskydende vand kan løbe ud af hullet i puden.

Yderligere information

Kroppen

Hår

Persolig pleje og skønhed

Tilbehør – pleje og skønhed

gtin

5414343010339

brand

Real Purity

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023