Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Øjendråber fugtgivende | 10 ml | A. Vogel

Øjendråber fugtgivende | 10 ml | A. Vogel

A.Vogel Øjendråber til tørre, trætte og irriterede øjne Opholder du dig i tør luft eller træk fra f.eks. aircondition, sidder du længe foran skærmen eller b...
113,00 kr.
SKU 01-10191Categories , Tag

Beskrivelse

A.Vogel Øjendråber til tørre, trætte og irriterede øjne

Opholder du dig i tør luft eller træk fra f.eks. aircondition, sidder du længe foran skærmen eller bruger du ofte kontaktlinser? Så kan du opleve at få irritation i øjnene med symptomer som røde øjne, trætte øjne og overanstrengte øjne. Så er det godt at kende til A.Vogel Øjendråber, som lindrer symptomerne på trætte, tørre eller irriterede øjne.

Tørre øjne er en ret almindelig tilstand, hvor den normale tåreproduktion er forstyrret. Det sker ofte i tør luft, aircondition og ved skærmlys, hvor produktionen af tårefilm bliver utilstrækkelig og/eller ikke har tilstrækkelig vedhæftningsevne. Tårefilmen produceres af kirtler i øjenlåg og øjenhuler og er vigtig for at øjet ikke bliver tørt og irriteret. Tårefilmens formål er at beskytte øjet med udtørring, vaske urenheder ud og fordele næringsstoffer til øjeæblet. Tårefilmen er sammensat af forskellige komponenter, og det er vigtigt, at den er tilstrækkelig tynd til at kunne fordeles ligeligt i øjet, men ikke så tynd, at den løber ud af øjet. Symptomer på tørre øjne er nemme at kende: der er ofte tale om kløe, svien og øjeæblet kan blive rødt.

Søgeord: Medicinsk udstyr Øjne A. Vogel

Yderligere information

Sundhed

Medicinsk udstyr

Kroppen

Øjne

gtin

7610313416226

brand

A. Vogel

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023