Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Menosan vegansk | 30 tab | A. Vogel

Menosan vegansk | 30 tab | A. Vogel

Menosan – naturlig hjælp mod hedeture i overgangsalderen og til øget velvære under menstruation Et almindeligt tegn på overgangsalder er hedeture. Hedeturen...
178,00 kr.

Beskrivelse

Menosan – naturlig hjælp mod hedeture i overgangsalderen og til øget velvære under menstruation

Et almindeligt tegn på overgangsalder er hedeture. Hedeturene kan være mere eller mindre kraftige og de kan også variere i antal. Hedeture er som nævnt et af symptomerne på overgangsalderen og desværre et af de mest forstyrrende. En hedetur opleves ofte som en hurtig temperaturstigning, nogle beskriver det som en stærk varmebølge, der skyller gennem kroppen. Kroppens naturlige reaktion på en temperaturstigning er at svede for at afkøle kroppen igen. Sker det om natten, kan der blive behov for at skifte nattøj og sengetøj, om dagen kan man blive nærmest gennemblødt på kort tid. Begge dele er selvsagt ubehagelige og kan gribe forstyrrende ind i ens livskvalitet. Hvis man tit får afbrudt nattesøvnen, vil man kunne begynde at mærke den dårlige søvnkvalitet efter en tid, og hvis man oplever hedeture i løbet af dagen, kan det påvirke ens jobindsats og lyst til at deltage i sociale sammenhænge.

Menosan indeholder udtræk af frisk Salvie, som hjælper ved øget svedtendens i forbindelse med overgangsalder. Med andre ord kan du med fordel bruge den, hvis du oplever hedeture under overgangsalderen. Det er forskelligt fra kvinde til kvinde, hvor længe overgangsalderen varer: men der er heldigvis ikke en øvre grænse for, hvor længe man kan indtage Menosan.

Foruden hjælp til hedeture kan salvie også medvirke til et øget velvære under menstruation.

Salvie er velkendt som krydderurt, men har også været flittigt anvendt som middel mod bl.a. hedeture og menstruationsubehag igennem tiden. Dens latinske navn er ‘Salvia officinalis’, Salvia stammer fra ordet ‘salvare’ som betyder at helbrede eller frelse, og ordet ‘officinalis’ fortæller, at der er tale om en lægeplante. Det er plantens blade og blomster, som bruges.

Menosan er fremstillet af friske salvieplanter og indeholder derfor flere indholdsstoffer end produkter fremstillet af planter, der tørres før produktionen. Anvendelsen af friske planter er unik for A. Vogel.

Menosan indeholder ikke hormoner, er vegansk og 1 tablet om dagen er tilstrækkelig.

*Obligatorisk tekst for kosttilskud*: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Søgeord: Kosttilskud Kvinder Menstruation og cyklus Overgangsalder Vegansk A. Vogel

Yderligere information

Sundhed

Kosttilskud

Til Hvem

Kvinder

Tilstande og Symptomer

Menstruation og cyklus, Overgangsalder

Mærkning

Vegansk

gtin

7610313410989

brand

A. Vogel

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023