Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Herbamare Urtesalt Grøn øko | 250 g | A. Vogel

Herbamare Urtesalt Grøn øko | 250 g | A. Vogel

Herbamare Original Urtesalt – det smagfulde og fornuftige valg! Hvis du sætter pris på mad med masser af smag og smæk på smagsoplevelsen, kan du med stor fo...
38,00 kr.

Beskrivelse

Herbamare Original Urtesalt – det smagfulde og fornuftige valg!

Hvis du sætter pris på mad med masser af smag og smæk på smagsoplevelsen, kan du med stor fordel bruge Herbamare Original Urtesalt både til varme og kolde retter. Herbamare Original er et aromatisk og mildt urtesalt som giver din mad en ekstra dimension og kan medvirke til, at du nedsætter dit saltforbrug.

Herbamare Original Urtesalt består af havsalt fra Camargue og friske, økologisk dyrkede, krydderurter og grøntsager: selleri, porre, løg, purløg, karse, persille, løvstikke, hvidløg, timian, kelp, rosmarin, merian, basilikum og kelp (ikke økologisk). Ingredienserne er alle forarbejdede efter en gennemtestet metode, der sikrer, at alle smagsnuancer bevares bedst muligt. Urterne og grønsagerne ankommer friske og ny-høstede til fabrikken og forarbejdes med det samme. De friske urter og grønsager hakkes meget fint og blandes med rent havsalt fra Camargue. Blandingen af salt, urter og grønsager kommes nu på tønder hvor blandingen modnes i et år. I den tid vil saltkornene have udtrukket alle de gode indholdsstoffer og smagsnuancer, således at det enkelte saltkorn nu indeholder alt det gode fra urter og grønsager. Glæd dig til en helt unik smagsoplevelse.

Søgeord: Mad og Drikke Økologisk Salt og boullion A. Vogel

Yderligere information

Dagligvarer

Mad og Drikke, Salt og boullion

Mærkning

Økologisk

gtin

7610313413294

brand

A. Vogel

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023