Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Echinacea spray | 30 ml | A. Vogel

Echinacea spray | 30 ml | A. Vogel

Echinacea Spray – Echinacea til slimhinderne i mund og svælg Slimhinderne i svælget er, i lighed med slimhinderne i resten af kroppen, stort set lig med alm...
122,25 kr.

Beskrivelse

Echinacea Spray – Echinacea til slimhinderne i mund og svælg

Slimhinderne i svælget er, i lighed med slimhinderne i resten af kroppen, stort set lig med almindelig hud. Dog mangler slimhinderne det øverste hudlag som gør, at den almindelige hud er modstandsdygtig og vandtæt. Til gengæld er slimhinderne ofte dækkede af bittesmå fimrehår. Slimhinderne finder vi i stort set alle kropsåbninger, f.eks. endetarm, kønsorganer, mund, næse, hals osv. Slimhindernes opgave er at beskytte os mod indtrængende mikroorganismer og skidt. Dette sker ved at fange de indtrængende stoffer enten i tykt, sejt slim eller på de førnævnte fimrehår og på den måde sikre, at de stoppes, før de kommer ind i kroppen.

Med den viden in mente, er det nemt at forstå, at især slimhinderne i svælget er udsatte, her kommer mange stoffer ind hver gang vi åbner munden og trækker vejret. Det kan være så forskellige ting som støv, tobaksrøg eller andre forurenende stoffer. Disse stoffer irriterer, og vi får brug for at rense slimhinden og komme tilbage til en normal funktion. Tør luft og manglende væskeindtagelse kan også belaste slimhinderne i både mund og svælg.

Echinacea Spray er din hjælp til tørre slimhinder, og når du gerne vil rense slimhinderne i mund og svælg. Sprayen renser og forfrisker samt placerer den røde solhat det helt rigtige sted.

Foruden rød solhat indeholder Echinacea Spray de velkendte planter salvie og pebermynte, som giver en god og frisk smag og følelse. Alle planterne er anvendt friske og indeholder derfor også de plantestoffer, som forsvinder, hvis planten tørres, før den anvendes. Denne metode er unik for A. Vogel.

Echinacea Spray kommer i en lille praktisk flaske, som man nemt kan have med i tasken eller have liggende i skuffen. På den måde er man parat, så snart behovet melder sig, f.eks. når man er på farten.

Søgeord: Flydende Forkølelse Hals Immunforsvar Medicinsk udstyr Mund / Læber A. Vogel

Yderligere information

Sundhed

Medicinsk udstyr

Type - Form

Flydende

Tilstande og Symptomer

Forkølelse, Immunforsvar

Kroppen

Hals, Mund / Læber

gtin

7610313427468

brand

A. Vogel

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023