Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Detoksan vegansk | 60 tab | A. Vogel

Detoksan vegansk | 60 tab | A. Vogel

Kom af med affaldsstoffer i kroppen med Detoksan Oplever du vandophobninger i kroppen eller har du brug en bedre udskilning af affaldsstoffer, så er Detoksa...
216,00 kr.
SKU 01-10206Categories , , , Tag

Beskrivelse

Kom af med affaldsstoffer i kroppen med Detoksan

Oplever du vandophobninger i kroppen eller har du brug en bedre udskilning af affaldsstoffer, så er Detoksan en oplagt løsning. A.Vogel Detoksan indeholder udtræk af frisk gyldenris, som bidrager til en normal udskilning af affaldsstoffer og birkeblade, som bidrager til fysisk velvære.

Alt, hvad vi indtager, skal forarbejdes i kroppen og deles op i det, som nærer kroppen, og det som er overflødigt og skal udskilles igen. Heldigvis er kroppen så genialt indrettet, at den selv er i stand til gradvist at rense kroppen for affaldsstoffer. Her spiller vores lever, nyrer, tarme og lunger en stor og vigtig rolle. Leveren har til opgave at udskille affaldsstoffer fra f.eks. medicin, alkohol og øvrige stimulanser og derfor er det vigtigt, at leveren er i stand til at filtrere blodet. Nyrernes opgave er primært at filtrere blodet og udskille affaldsstoffer via urinen, mens de tilbageholder de næringsstoffer som kroppen skal bruge. Endeligt spiller mave- og tarmfunktionen en afgørende rolle i forarbejdningen af vores mad og drikke og i at udskille de dele, som vi ikke skal bruge.

Men når hverdagens gode rutiner og vaner vendes på hovedet – det kan f.eks. være i ferier eller perioder med travlhed – så kan det ske at udskilningsorganerne kommer på overarbejde. Symptomer på dette kan være en tung fornemmelse, øget vand i kroppen, ophobning af vand i kroppen og måske en langsom fordøjelse. Når det sker, kan det være rigtig godt med en hjælpende hånd. A. Vogels Detoksan indeholder aktive stoffer fra birkeblade (Betula pendula), som bidrager til en normal udskilningsproces og gyldenris (Solidago virgaurea), som bidrager til fysisk velvære.

Detoksans planteingredienser gør produktet oplagt til udrensning af kroppen på en helt naturlig måde.

Detoksan er et friskplantepræparat med en unik kombination af gyldenris og birkeblade.

Detoksan er vegansk og indeholder ikke laktose, soya eller gluten.

*Obligatorisk tekst for kosttilskud*: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Søgeord: Blære og urinveje Kosttilskud Nyrer Vegansk A. Vogel

Yderligere information

Sundhed

Kosttilskud

Kroppen

Blære og urinveje, Nyrer

Mærkning

Vegansk

gtin

7610313393022

brand

A. Vogel

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023