Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Crataegisan dråber | 100 ml | A. Vogel

Crataegisan dråber | 100 ml | A. Vogel

Crataegisan – understøtter en sund blodcirkulation og et sundt blodtryk Vi er alle afhængige af, at kroppen fungerer, som den skal. Derfor er en aktiv livss...
216,00 kr.

Beskrivelse

Crataegisan – understøtter en sund blodcirkulation og et sundt blodtryk

Vi er alle afhængige af, at kroppen fungerer, som den skal. Derfor er en aktiv livsstil, motion og sund kost af stor vigtighed. Disse ting er da også grundstenene i Alfred Vogels filosofi, hvor kosttilskud kan give kroppen en hjælpende hånd i at vedligeholde et sundt helbred. Det gør sig også gældende, når det kommer til at understøtte en sund blodcirkulation og et sundt blodtryk. Vi ved nok alle, at et sundt blodtryk er vigtigt for et godt helbred. En sund livsstil er stærkt medvirkende til vedligehold af et normalt blodtryk, og hvis man undgår faktorer som f.eks. overvægt, rygning, stress samt overforbrug af salt og for meget alkohol, har man gjort sit blodtryk en tjeneste. Daglig motion, tilstrækkelig væske, grøn og fiberrig kost og gerne fisk flere gange om ugen er gode bidrag til sunde daglige vaner.

Som yderligere bidrag til et sundt blodtryk og en sund blodcirkulation kan man bruge A. Vogel Crataegisan. Kosttilskuddet Crataegisan er fremstillet af friske, røde hvidtjørnebær høstet om efteråret. Mange kan nikke genkendende til travlhed og for lidt ro i hverdagen, og at det kan være svært at ‘lande’ efter en lang og hektisk dag. Her kan man med fordel bruge Crataegisan med hvidtjørn, som bidrager til normal ro og afslapning og et sundt, normalt blodtryk.

Crataegisan indeholder udtræk af hvidtjørnebær. Hvidtjørnebær understøtter en sund blodcirkulation, et allerede sundt blodtryk og medvirker til normal ro og afslapning. Vi kender hvidtjørnen som en iøjnefaldende, blomstrende og sødt duftende busk eller lille træ, når den om foråret står i fuldt flor. Den vokser over hele landet og har været en populær ingrediens i naturmidler gennem årene. Tørrede hvidtjørneblade og -blomster er populære som en aromatisk urtete.

*Obligatorisk tekst for kosttilskud*: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Søgeord: Hjerte -blodkar og blodtryk Kosttilskud A. Vogel

Yderligere information

Sundhed

Kosttilskud

Kroppen

Hjerte -blodkar og blodtryk

gtin

5703802002016

brand

A. Vogel

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023