Beskrivelse
Island Bakery’s økologiske Chocolate Ginger cookies fra et lille bageri på en lille skotsk ø. Perfekt til vinterhyggen, te- og kaffepausen. Da vi altid gerne vil beholde en frisk smag og holde kvaliteten i top, er der sat en forholdsvis kort holdbarhed på dem.
Opbevaring:
Skal efter åbning opbevares i lufttæt beholder.
Ingredienser:
HVEDEmel* (HVEDEmel*, kalciumcarbonat, jern, niacin, thiamin)
Mørk chokolade* 26 % (kakaomasse*, sukker*, kakaosmør*, emulgator (SOJAlecithin*))
Smør (MÆLK)*
Sukker*
Kandiseret ingefær* 8 % (ingefær*, sukker*)
Pulveriseret ingefær* 1,5 %
Invertsukkersirup*
Havsalt
Hævemiddel (ammoniumcarbonater)
*=økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens
Allergener:
HVEDE
MÆLK
SOJA
Kan indeholde spor af:
Nødder og jordnødder.
Næringsindhold:
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g): Energifordeling i varen
Energi 1934 kJ / 461 kcal
Fedt 21 g
-heraf mættede fedtsyrer 13 g
Kulhydrat 64 g
-heraf sukkerarter 38 g
Protein 5,1 g
Salt 0,7 g