Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Bronchoforce | 100 ml | A. Vogel

Bronchoforce | 100 ml | A. Vogel

Bronchoforce med lakridsrod og timian, som mildner irritation i de øvre luftveje Det danske klima kan være udfordrende på mange måder – især i de mørke...
216,00 kr.

Beskrivelse

Bronchoforce med lakridsrod og timian, som mildner irritation i de øvre luftveje

Det danske klima kan være udfordrende på mange måder – især i de mørke, kolde og våde måneder. Det gælder også for de øvre luftveje, hvor der kan opstå irritation f.eks. som følge af en virusinfektion, tør luft, forurenet luft og tobaksrøg. Ved normal vejrtrækning passerer luften først gennem næsen, dernæst ned gennem luftrøret og endelig til lungerne. I lungerne forgrenes luftvejene i bronkier, som igen ender i små alveoler, som er små luftblærer. Vi har omkring 300 millioner alveoler i hver lunge, og det er her, at udskiftningen mellem ilt og kuldioxid finder sted.

I luftvejene er der flere forsvarsmekanismer, der sørger for at hindre fremmedlegemer i at trænge ind i luftvejene. Luftvejene er bl.a. dækkede med slim, som kan opfange partikler og små fimrehår, der kan transportere partiklerne ud af luftvejene igen.

*Obligatorisk tekst for kosttilskud*: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Søgeord: Børn 1-3 år Børn 3 år+ Flydende Forkølelse Hals Immunforsvar Kosttilskud Lunger Voksen A. Vogel

Yderligere information

Sundhed

Kosttilskud

Til Hvem

Børn 1-3 år, Børn 3 år+, Voksen

Type - Form

Flydende

Tilstande og Symptomer

Forkølelse, Immunforsvar

Kroppen

Hals, Lunger

gtin

5703802002030

brand

A. Vogel

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023