Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Zao Radiance tonic lotion vegansk øko | 100 ml

Zao Radiance tonic lotion vegansk øko | 100 ml

Økologisk Radiance Tonic Lotion fra franske ZAO. Denne tonic fuldender den daglige rensningsrutine, opfrisker huden og efterlader en flot og strålende. Den ...
112,00 kr.
SKU 03-12387Categories , , , Tag

Beskrivelse

Økologisk Radiance Tonic Lotion fra franske ZAO. Denne tonic fuldender den daglige rensningsrutine, opfrisker huden og efterlader en flot og strålende. Den er velegnet til alle hudtyper, herunder sensitive. ZAO Radiance Tonic indeholder nærende økologiske ingredienser, f.eks. rosenblomstvand som opstrammer huden og modvirker aldringstegn, citronvand som har antioxidante egenskaber, der reducerer urenheder og givet huden et flot og stålende udseende. Og troldhasselblomstervand som opstrammer huden og hjælper med at trække hudens porer sammen og beroliger irriteret hud. Den har en duft af sommerfrugter, som forkæler sanserne. Den er både økologisk og vegansk certificeret helt uden risikabel kemi

Fremhævede ingredienser:

t

tØkologisk roseblomstervand

Astringerende og opstrammende, dette hydrosol er en essentiel ingrediens for at forebygge og bekæmpe tegn på hudens aldring. Det renser, opfrisker og blødgør huden.

t

tØkologisk citronvand

En ægte eliksir for huden, det tilbyder en mangfoldighed af fordele takket være sin rigdom af C-vitamin og dets antioxidante egenskaber. Det lysner din teint, reducerer urenheder og fremmer en strålende og sund hud med et sundt udseende.

t

tØkologisk troldhasselblomstervand

Dette vand destilleres fra bladene og blomsterne af troldnødde, en busk almindelig i skovene i Quebec og det nordøstlige USA. Astringent, rensende og opstrammende hjælper det med at trække hudens porer sammen. Ideel til sensitiv hud lindrer det og beroliger hudirritationer.

Ingredienser:

Aqua (Water)Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Water [1]Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water [1]Rosa Damascena Flower Water [1]GlycerinPhyllostachys Prominens Leaf WaterLactic AcidCitric AcidSodium LevulinateSodium HydroxideLevulinic AcidDecyl GlucosideSodium AnisatePerfume (Fragrance)

&nbsp:

Søgeord: Ansigt Hudpleje Økologisk Vegansk Zao

Yderligere information

Pleje og skønhed

Hudpleje

Kroppen

Ansigt

Mærkning

Økologisk, Vegansk

gtin

3700756609102

brand

Zao

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023