Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Urticalcin | 600 tab | A. Vogel

Urticalcin | 600 tab | A. Vogel

Hvad er D-vitamin? D-vitaminet er et fedtopløseligt vitamin, som har mange funktioner i kroppen, heraf nogle som er hormonlignende. D-vitaminet adskiller si...
Original price was: 214,95 kr..Current price is: 191,00 kr..

Beskrivelse

Hvad er D-vitamin? D-vitaminet er et fedtopløseligt vitamin, som har mange funktioner i kroppen, heraf nogle som er hormonlignende. D-vitaminet adskiller sig fra andre næringsstoffer ved, at vi ikke får den primære tilførsel fra kosten, men producerer det selv. Det kræver dog, at huden udsættes for sollys for at kunne danne D-vitamin. Sker dette ikke, hvilket i sagens natur kan være vanskeligt i vinterhalvåret, så kan man komme i D-vitamin mangel. Derfor kan det være fornuftigt at tage et D-vitamin tilskud i perioder.

Hvad er D-vitamin godt for?

D-vitamin har mange funktioner i kroppen, men medvirker foruden mange andre ting bl.a. til vedligehold af normale knogler og tænder, til immunforsvarets normale funktion, normal optagelse af calcium og fosfor samt vedligehold af en normal calciumkoncentration i blodet.

Lever du af plantebaseret kost, er du laktoseintolerant eller foretrækker du blot et vegetabilsk tilskud af D-vitamin? Så er A. Vogel Urticalcin det helt rigtige valg for dig. Urticalcin er en særlig kombination af friskpresset brændenældejuice, calcium og vegetabilsk D-vitamin. I modsætning til de fleste andre D-vitaminpræparater er D-vitaminet i Urticalcin ikke af animalsk oprindelse, hvilket gør det muligt for veganere at få et godt tilskud af D-vitamin. D-vitaminet i Urticalcin er udvundet af et lav, som vokser i ekstreme klimaer. Lavet er en symbiose af grønalger og svampe og er derfor velegnet for både vegetarer og veganere. Ud over D-vitamin indeholder Urticalcin også pressejuice af friske brændenælder indsamlet i den vilde, smukke og frodige schweiziske natur og 65 mg. calcium pr. dagsdosis af 6 små tabletter.

*Obligatorisk tekst for kosttilskud*: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Søgeord: Calcium / Kalk D vitamin Energistofskifte Fordøjelsesenzymer Immunforsvar Knogler Kosttilskud Muskler Tænder A. Vogel

Yderligere information

Sundhed

Fordøjelsesenzymer, Kosttilskud

Vitamin- Mineral

Calcium / Kalk, D vitamin

Tilstande og Symptomer

Energistofskifte, Immunforsvar

Kroppen

Knogler, Muskler, Tænder

gtin

5703802002023

brand

A. Vogel

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023