Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Tri Forte Svampe ekstrakt | 200 kap | MycoHerb

Tri Forte Svampe ekstrakt | 200 kap | MycoHerb

Tri Forte er en svampe blanding af Reishi, Shiitake og Cordyceps og giver en unik tonic som balancerer yin og yang. Mycoherb svampeprodukterne produceres ...
399,00 kr.
SKU 01-11224Categories , Tag

Beskrivelse

Tri Forte er en svampe blanding af Reishi, Shiitake og Cordyceps og giver en unik tonic som balancerer yin og yang.

Mycoherb svampeprodukterne produceres hos K’an Herb Company i Californien, som er én af de største producenter af urte- og svampemedicin i USA.

Svampene dyrkes i et lukket drivhus miljø uden brug af sprøjtemidler eller tilsætningsstoffer. Alle produkter bliver testet på uafhængige laboratorier for tungmetal indhold, bakterier, pesticider mv. Derudover gennemgår hvert produkt en toksikologisk (giftighed) vurdering.

De fleste svampeprodukter på markedet er baseret på almindelige tørrede svampe, som dyrkes i savsmuld. Mycoherb svampene udvikles på økologiske brune ris eller majs og udvindes gennem en avanceret teknologi som giver optimal styrke og effektiv biologisk optagelighed.

*Obligatorisk tekst for kosttilskud*: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Søgeord: Kosttilskud Svampe ekstrakt MycoHerb

Yderligere information

Sundhed

Kosttilskud, Svampe ekstrakt

brand

MycoHerb

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023