Beskrivelse
REDUCED Svampesauce er særligt god til grise- og kalvekød samt grøntsager. REDUCED Svampesauce har en dyb og fyldig svampesmag, en cremet konsistens samt en rig smag af umami. Saucen er lavet af naturlige ingredienser og udviklet af passionerede fagfolk med baggrund fra en af verdens bedste restauranter. REDUCED reducerer madspild ved at bruge overskudsråvarer fra den danske fødevareindustri.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Den er nem at bruge og kan justeres med vand eller monteres med smør eller fløde.
Saucen opvarmes i en gryde under omrøring.
Opbevaring:
Uåbnet: stuetemperatur, se bedst før mærkning.
Åbnet <5*C 3 dage
Ingredienser:
Vand
Risdrik* 19,8% (vand, ris, solsikkeolie, salt)
Svampefond* 2,8% (svampe, salt)
Løg*
Champignon* 5,7%
Rapsolie*
Grøntsagsfond* (vand, porre, salt, gulerod, ris. løg, æble, linse, hvidløg, persille)
Rørsukker*
Tørrede Svampe* 0,9%
Majsstivelse*
Salt
Æblecidereddike* (SULFIT)
Krydderier*
Stabilisator (xanthangummi)
*=økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens
Næringsindhold:
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g): Energifordeling i varen
Energi (kJ/kcal) 373 kJ / 89 kcal
Fedt (g) 6,1 g
-heraf mættede fedtsyrer (g) 0,8 g
Kulhydrat (g) 7,1 g
-heraf sukkerarter (g) 3,1 g
Kostfibre (g) 2,0 g
Protein (g) 1,1 g
Salt (g) 1,5 g