Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Super B-Complex Nervesystem | 120 kap | Natur-Drogeriet

Super B-Complex Nervesystem | 120 kap | Natur-Drogeriet

Adaptogene urter. Vitamin B1, B2, B6, B12, niacin og biotin medvirker til at dit nervesystem fungerer normalt. Riboflavin beskytter mod oxidativt stress.
235,00 kr.

Beskrivelse

Super B-Complex er en unik blanding af B-vitaminer og urterne astragalus, schisandra, russisk rod og rosenrod, der alle er adaptogene urter. Adaptogene urter har den egenskab, at de indeholder stoffer, der både er i stand til at stimulere og hæmme de samme funktioner i kroppen, alt afhængigt af det aktuelle behov. Super B-Complex normaliserer dit nervesystem og er et godt supplement til den travle hverdag.

Thiamin (vitamin B1), riboflavin (vitamin B2), niacin, vitamin B6, biotin og vitamin B12 medvirker bl.a. til, at dit nervesystem fungerer normalt. Riboflavin er bl.a. med til at beskytte dine celler mod oxidativt stress.

*Obligatorisk tekst for kosttilskud*: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Søgeord: Adaptogener B vitamin Energistofskifte Hår Hjerte -blodkar og blodtryk Hud Hukommelse og koncentration Immunforsvar Kosttilskud Nervesystem Øjne Slimhinder Stress Træthed og udmattelse Natur-Drogeriet

Yderligere information

Sundhed

Adaptogener, Kosttilskud

Vitamin- Mineral

B vitamin

Tilstande og Symptomer

Energistofskifte, Hukommelse og koncentration, Immunforsvar, Stress, Træthed og udmattelse

Kroppen

Hår, Hjerte -blodkar og blodtryk, Hud, Nervesystem, Øjne, Slimhinder

gtin

5703137051512

brand

Natur-Drogeriet

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023