Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Spilanthes dråber, mundskyllemiddel | 50 ml | A. Vogel

Spilanthes dråber, mundskyllemiddel | 50 ml | A. Vogel

A.Vogel Spilanthes – et 100 % naturligt mundskyllemiddel til dig med ømt og irriteret tandkød Har du én gang prøvet at have ømt og irriteret tandkød, så ved...
123,50 kr.
SKU 03-10220Categories , Tag

Beskrivelse

A.Vogel Spilanthes – et 100 % naturligt mundskyllemiddel til dig med ømt og irriteret tandkød

Har du én gang prøvet at have ømt og irriteret tandkød, så ved du også, at det går ud over dit velvære. Når du ikke kan spise, drikke, tale eller kysse dem, du holder af, uden ubehag og smerte, så tyder det på, at dine slimhinder i mundhulen er irriterede, eller at du lider af et ømt tandkød. Men med A.Vogels Spilanthes er der håb forude.

A.Vogel Spilanthes er et 100 % naturligt og effektivt mundskyllemiddel. Spilanthes virker både rensende og styrkende og kan anvendes ved ømt tandkød og lettere slimhindeirritation. Og det er netop derfor, at du skal vælge A.Vogels Spilanthes næste gang, at du skal have et 100 % naturligt mundskyllemiddel, der virker!

Spilanthes – den helsebringende urt fra Afrika

Spilanthes er en urt med smukke, runde gule blomster. Urten har sin oprindelse i Afrika og Sydamerika, hvor den igennem mange generationer har været kendt og anvendt af lokalbefolkningen som et naturligt middel til rensning af munden. I dag dyrkes Spilanthes under A.Vogels kontrollerede forhold i Schweiz, indtil den smukke gule urt er klar til at blive høstet. Efter høsten bearbejdes urten med det samme for at bibeholde den høje koncentration af aktive stoffer i det endelige produkt, som du har stående på badeværelset.

Mangler du et 100 % naturligt og effektivt mundskyllemiddel, så er det værd at prøve Spilanthes!

Søgeord: Mund / Læber Personlig hygiejne A. Vogel

Yderligere information

Vægt 70 g
Kroppen

Mund / Læber

Persolig pleje og skønhed

Personlig hygiejne

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71944369

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023