Beskrivelse
REDUCED Rødvinssauce er særligt god til oksekød og lam. Rødvinssaucen har en dyb og afrundet umamismag, tanniske noter fra rødvinen samt kompleksitet fra krydderierne. Denne sauce er lavet af naturlige ingredienser og udviklet af passionerede fagfolk med baggrund fra en af verdens bedste restauranter.
REDUCED reducerer madspild ved at bruge overskudråvarer fra den danske fødevareindustri.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Den er nem at bruge og kan justeres med vand eller monteres med smør eller fløde.
Saucen opvarmes i en gryde under omrøring.
Opbevaring:
Uåbnet: Stuetemperatur, se bedst før mærkning.
Åbnet: < 5°C i 3 dage.
Ingredienser:
Vand
Rødvinsreduktion* 6 %
Mørk sirup*
Grøntsagsfond* (vand, porre*, salt, gulerod*, ris*, løg*, æble*, linse*, hvidløg*, persille*)
Svampefond* (champignon*, salt)
Rapsolie*
Rørsukker*
Løg*
Majsstivelse*
Tomatpasta*
Rødvinseddike* 1,2 %
Oksekollagen*
Tørrede svampe*
Aronia Pulver*
Krydderier*
Salt
Stabilisator (xanthangummi)
*=økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens
Næringsindhold:
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):Energifordeling i varen
Energi (kJ/kcal)325 kJ / 77 kcal
Fedt (g)3,7 g
-heraf mættede fedtsyrer (g)< 0,5 g
Kulhydrat (g)6,1 g
-heraf sukkerarter (g)3,1 g
Kostfibre (g)0,6 g
Protein (g)0,1 g
Salt (g)1,37 g