Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Reed diffuser Fresh Bergamot | 100 ml | Collines de Provence

Reed diffuser Fresh Bergamot | 100 ml | Collines de Provence

Diffuser Fresh Bergamot Botanisk navn: Citrus bergamia Oprindelse: Det er frugten af Bergamot-træet, en lille delikat busk, der hovedsagelig vokser i det sy...
216,00 kr.

Beskrivelse

Diffuser Fresh Bergamot

Botanisk navn: Citrus bergamia

Oprindelse: Det er frugten af Bergamot-træet, en lille delikat busk, der hovedsagelig vokser i det sydlige Italien. De lækkert duftende små hvide stjerneformede blomster udvikler sig til pæreformede frugter, først grønne og derefter gule med en tyk

skorpe, der omslutter en sur, bitter pulp.

Symbol: Den er et symbol på rigdom, et par blade i lommen ville forhindre mangel på penge. På Sicilien lader mange handlende stadig en bergamot tørre i deres pengeskuffe den dag i dag, for at ønske et vellykket økonomisk år.

Fordele: Dens olie bruges på flere områder som kosmetik, te, konfekture … Dens essens lindrer små rifter, mens den essentielle olie bruges til at skabe indre ro og støtte en god nattesøvn.

Parfume: Collines de Provence, Parfumeur Botaniste udvælger til dig de bedste aromatiske planter og parfume planter, hvorfra han skaber autentiske dufte med intense toner.

Inspiration: Dens eksklusive sekskantede flaske pyntet med naturlige rottingstængler gør Collines de Provence Parfumeret diffuser til et essentielt element, til at dekorere og parfumerer dit hjem i 4 til 6 uger.

Fremstilling: Vores parfumerede diffuser fremstilles og pakkes manuelt i vores værksteder i Mane i Provence. Vi tager al den nødvendige omhu ved udvælgelsen af komponenterne i vores produkter, for at kunne tilbyde dig kvalitetsprodukterReed Diffuser 100 ml.

Fresh Bergamot – 11710

Alcohol denat, Aqua, Parfum (fragrance).

 

Søgeord: Aromaterapi Dekorative genstande Collines de Provence

Yderligere information

Hus og hjem

Aromaterapi, Dekorative genstande

gtin

3700305811710

brand

Collines de Provence

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023