Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Miss Nella Ladybird Negletørre

Miss Nella Ladybird Negletørre

Miss Nella Ladybird, er den sødeste lille mariehøne negletørrer til dig som gerne vil få din neglelak til at tørre lidt hurtigere. Her får du den sødeste ne...
112,50 kr.

Beskrivelse

Miss Nella Ladybird, er den sødeste lille mariehøne negletørrer til dig som gerne vil få din neglelak til at tørre lidt hurtigere. Her får du den sødeste neglelaktørrer til børn og barnlige sjæle.

Børn og især piger, elsker at pynte sig og gøre sig fine. De leger gerne “fine damer” og her er det jo dejligt de selv kan være med og gøre sig fine. Tålmodighed kan være lidt svært, og her kommer den skønne Ladybird negletørrer ind i billedet. Mariehønen puster på neglene, så ventetiden ikke er så lang, inden legen kan fortsætte.

Den skønne mariehøne sørger for at puste dine ny lakerede negle tørre på ingen tid. Knappen holdes nede og der pustes kold luft ud på neglene.

Denne negletørrer pynter samtidig så fint på værelset. Det må da være enhver lille piges drøm. Den passer så fint sammen med resten af Miss Nella produkterne.

Brug den med vores lækre Miss Nella neglelak til børn. Stort udvalg af lækre farver. MISS NELLA er en lugtfri neglelak rettet mod små prinsesser. Måske i et forsøg på at efterligne mor eller bare fordi det ligner til piger at ville sminke sig. Den lugtfri neglelak gør den perfekt til de små prinsesser, og til dem der foretrækker et ikke-giftigt alternativ. Den giftige trio af Dibutyl Phthalate (DBP), Toluen og Formaldehyd kan findes i nogle af børne neglelakkerne, der for øjeblikket er på markedet. Sådanne kemikalier er forbudt i Europa på grund af deres sammenhæng med kræft, fødselsskader og andre sygdomme. Så du vil ikke finde spor af disse skadelige stoffer i MISS NELLA.

Mariehønen bruger 2 stk. AAA batterier som ikke medfølger. Neglelak tilkøbes.

Yderligere information

Pleje og skønhed

Tilbehør – pleje og skønhed

Til Hvem

Børn 1-3 år, Børn 3 år+

Kroppen

Negle

gtin

5060581103281

brand

Miss Nella

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023