Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Miss Nella Eyeshadow Duo Lavender fields

Miss Nella Eyeshadow Duo Lavender fields

Øjenskygge hvor der er 2 farver i hver eyeshadow. Det er altid sjovt at klæde sig ud, pynte sig til fest, fastelavn eller til halloween. Det er også spænden...
65,25 kr.
SKU 05-12085Categories , , , Tag

Beskrivelse

Øjenskygge hvor der er 2 farver i hver eyeshadow. Det er altid sjovt at klæde sig ud, pynte sig til fest, fastelavn eller til halloween.

Det er også spændende når andre lægger makeup, at være med eller prøve, når man er barn. Derfor er der lavet børenmakeup.

Udklædning stimulerer fantasien og sætter gang i kreativiteten. Børnemakeup fra Miss Nella indbyder til mange timers kreativ og fantasifuld leg. Helt uden parfume samt giftig kemi.

Disse øjenskygger er børnemakeup fra Miss Nella. Velkendt for sin kvalitet og tilsvarende rigtig flotte makeup, blot uden gift, farlig kemi og er sikker for børn at bruge.

Når veninderne kommer på besøg, kan de nu nemt og sikkert samles om sminkebordet.Det kan gøres med god samvittighed med Miss Nella´s giftfrie børnemakeup.

Øjenskygge Duo er lige så god som almindelig makeup og kan derfor bruges af både børn og teenagere. Øjenskyggen fås i 3 flotte varianter, så der er lidt forskelligt at vælge imellem, måske det skal passe til dine øjne, dit tøj eller andet? Det ved kun dit barn, så lad børnene prøve sig frem med veninderne eller alene. Der er masser af timers hygge og leg med Miss Nella eyeshadow Duo og alt Miss Nella børnemakeup.

De små søde øjenskygger egner sig også godt som søde gaver, der vil blive sat stor pris på og indbyder til mange timers leg.

De er super sammen med brush settet. Det passer i stilen og er med til at sættet kan blive komplet

Ingredienser:

Talc Powder, Mica, Ethylhexyl Palmitate, Magnesiumstearate, polybutene, Phenoxyethanol, Titaniym dioxide, caprylyl Glycol, ethylhexylglycerin

Yderligere information

Pleje og skønhed

Makeup

Kroppen

Ansigt

Til Hvem

Børn 1-3 år, Børn 3 år+

gtin

5060581102901

brand

Miss Nella

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023