Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Magnesium mineralkomplex | 60 tab | Mezina

Magnesium mineralkomplex | 60 tab | Mezina

Mineral Komplex Magnesium er et nyt produkt fra Mezina, der kombinerer to gode kilder af magnesium med den anerkendte birke-spejlsporesvamp også kendt som C...
113,00 kr.

Beskrivelse

Mineral Komplex Magnesium er et nyt produkt fra Mezina, der kombinerer to gode kilder af magnesium med den anerkendte birke-spejlsporesvamp også kendt som Chaga.

Magnesium er et vigtigt næringsstof. Magnesium bidrager til en normal muskelfunktion, nervefunktion og energistofskifte, samt bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Magnesium spiller en rolle i celledelingsprocessen, og indgår i en lang række processer i kroppen. Magnesium bidrager til en normal muskelfunktion og til at vedligeholde normale knogler.

Magnesium kan optages i kroppen på flere måder. Magnesium fra magnesiumcitrat frigøres og kan bevæge sig ind i kroppen direkte igennem eller imellem cellerne i tyndtarmen.

Magnesium fra aminosyrebundet magnesium optages gennem særlige receptorer uafhængigt af andre former for magnesium eller andre mineraler. Mineral Komplex Magnesium fra Mezina giver derfor din krop gode muligheder for at få dækket behovet for magnesium.

Mineral Komplex Magnesium fra Mezina indeholder også birke-spejlporesvamp (Chaga) som er ved at blive anerkendt som et interessant tilskud i en række sammenhænge.

Mineral Komplex Magnesium fra Mezina kan være et supplement til en alsidig kost med nødder, havregryn og andre kornsorter som giver en god tilførsel af magnesium.

Miljøvenlig emballage – Mineral Komplex Mineral kommer i en ny og spændende emballage i form af en enkel dåse, der er plantebaseret, idet den er fremstillet af sukkerrør.

*Obligatorisk tekst for kosttilskud*: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Søgeord: Energistofskifte Knogler Kosttilskud Magnesium Muskler Nervesystem Tænder Træthed og udmattelse Mezina

Yderligere information

Sundhed

Kosttilskud

Tilstande og Symptomer

Energistofskifte, Træthed og udmattelse

Kroppen

Knogler, Muskler, Nervesystem, Tænder

Vitamin- Mineral

Magnesium

gtin

5709731031707

brand

Mezina

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023