Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Lip Balm | 15 ml | Mellisa

Lip Balm | 15 ml | Mellisa

Læbepleje til tørre læber med økologiske ingredienser. Plejer og gendanner elasticiteten. Læbepomaden er baseret på økologiske planteolier og fugtgivende og...
70,50 kr.

Beskrivelse

Læbepleje til tørre læber med økologiske ingredienser. Plejer og gendanner elasticiteten. Læbepomaden er baseret på økologiske planteolier og fugtgivende og beroligende aloe vera, som især er gavnlig ved tør, ødelagt, sensitiv hud. Citronmelisseolie og kamille er klassiske planter, der virker beroligende på huden. Indholdet af økologisk kakaosmør plejer udsatte læber og virker naturligt fugtbevarende og blødgørende.

Mellisas læbepomade er skabt med henblik på at trænge ind i læberne, modsat de fleste læbepomader, der typisk lægger sig udenpå læberne. Læber er opbygget anderledes end al anden hud. Særligt for læberne er at huden er langt tyndere her, samtidig producerer hudcellerne i læberne ikke hudfedt. Tynd, tør læbehud har glæde af fugtgivende, genopbyggende stoffer – herunder lipider fra rige planteolier, der gerne må trænge ind og smidiggøre læbehuden, fremfor at lægge sig ovenpå som en tung, forseglende film. Mellisas læbepomade trænger ind i læberne efter 3-5 minutter. Dette fordi den ikke indeholder massive mængder voks. Velegnet til både voksne og børn.

Læbepomaden giver læberne pleje, elasticitet og smidighed. Udglatter smårynker omkring læberne.

Søgeord: Mund / Læber Mellisa

Yderligere information

Pleje og skønhed

Lindrende

Mærkning

Kolbe A / Kemiluppen

Kroppen

Mund / Læber

gtin

5709915089654

brand

Mellisa

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023