Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Lightweight | 300 kap | Natur-Drogeriet

Lightweight | 300 kap | Natur-Drogeriet

Natur-Drogeriets Lightweight er kapsler med en blanding af glucomannan-fibre fra konjakroden, inulin fra cikorierod og hybenpulver. I forbindelse med en kal...
242,25 kr.
SKU 01-11736Categories , , Tag

Beskrivelse

Natur-Drogeriets Lightweight er kapsler med en blanding af glucomannan-fibre fra konjakroden, inulin fra cikorierod og hybenpulver.

I forbindelse med en kaloriereduceret kost bidrager glucomannan til vægttab, og når det kommer til et normalt kolesterolniveau i blodet, medvirker glucomannan til at vedligeholde dette. For at bidrage til vægttab skal du indtage 3 kapsler 3 gange (3 g) dagligt før et måltid, og for at vedligeholde et normalt kolesterolniveau skal du indtage 4 kapsler 3 gange dagligt (4 g).

Når du indtager kapslerne, er det vigtigt, at du skyller efter med 1-2 glas vand eller anden væske for at undgå tilstopning af spiserøret.

Vandopløselige fibre optager deres egen vægt flere gange i væske. Herved dannes en gelé, der fylder mavesækken, så man hurtigere føler sig mæt.

*Obligatorisk tekst for kosttilskud*: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Søgeord: Kolesterol Kosttilskud Vægt Natur-Drogeriet

Yderligere information

Vægt 320 g
Tilstande og Symptomer

Kolesterol, Vægt

Sundhed

Kosttilskud

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71944369

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023