Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Kelpasan vegansk Jod | 360 tab | A. Vogel

Kelpasan vegansk Jod | 360 tab | A. Vogel

Jod er et såkaldt essentielt sporstof som er nødvendigt for kroppens normale funktion og spiller en særlig rolle for skjoldbruskkirtlens normale funktion
Original price was: 229,95 kr..Current price is: 181,00 kr..

Beskrivelse

Kelpasan – et godt og naturligt jodtilskud til normal hud og normalt stofskifte

Jod er et såkaldt essentielt sporstof, essentielt fordi det er nødvendigt for kroppens normale funktion. Kroppen kan ikke selv fremstille jod – vi må have det tilført via kosten eller som tilskud. Jod spiller en særlig rolle for skjoldbruskkirtlens normale funktion. Skjoldbruskkirtlen består af 2 lapper og befinder sig foran og nederst på halsen. Dens opgave er at producere stofskiftehormoner, som regulerer vores stofskifte, altså hvor hurtigt vi forbrænder den mad, vi indtager. For at skjoldbruskkirtlens arbejde kan forløbe korrekt har den brug for jod. Et evt. overskud af jod udskilles hurtigt via urinen.

At jod er et vigtigt mineral, kan bl.a. ses af at det i Danmark er lovpligtigt at tilsætte jod til salt. Jod findes f.eks. i fødevarer som fisk, skaldyr, æg, mælk og grønsager. Jodindholdet i animalske kilder afhænger dog af jodindholdet i det foder, som dyrene får.

A.Vogel Kelpasan er fremstillet af kelp, som høstes i de store kelpskove i Stillehavet. Kelp er en imponerende tangplante, som kan blive op til 175 m høj. Tangen vokser i store skove, helst i koldt vand med en god gennemstrømning, som leverer masser af næringsstoffer til planten. Kelpskovene er et populært levested for både små og store fisk og skaldyr, men også skildpadder, hajer og delfiner ynder at opholde sig i kelpen.

Kelp anvendes i kosttilskud og er samtidig en efterspurgt fødevare, især i det asiatiske køkken. Efterhånden som efterspørgslen efter plantebaserede fødevarer stiger over hele kloden, kommer kelp mere og mere i søgelyset.

Kelpasan er til dig, der ønsker et naturligt tilskud af jod. Indholdet af jod bidrager til en normal funktion af skjoldbruskkirtlen og til vedligehold af en normal hud. Kelpasan er vegansk, fremstillet af kelp og indeholder 200 mcg jod pr. daglig dosis.

*Obligatorisk tekst for kosttilskud*: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Søgeord: Energistofskifte Hud Hukommelse og koncentration Jod Kosttilskud Nervesystem Skjoldbruskkirtel Vegansk A. Vogel

Yderligere information

Sundhed

Kosttilskud

Tilstande og Symptomer

Energistofskifte, Hukommelse og koncentration

Kroppen

Hud, Nervesystem, Skjoldbruskkirtel

Vitamin- Mineral

Jod

Mærkning

Vegansk

gtin

7610313432691

brand

A. Vogel

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023