Beskrivelse
REDUCED Hvidvinssauce er særligt god til fisk, skaldyr og kylling. REDUCED Hvidvinssauce har en mild og afrundet umamismag, samt en let syrlighed fra hvidvinen. Tilsæt eventuelt urter efter smag. Saucen er lavet af naturlige ingredienser og udviklet af passionerede fagfolk med baggrund fra en af verdens bedste restauranter. REDUCED reducerer madspild ved at bruge overskudsråvarer fra den danske fødevareindustri.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Den er nem at bruge og kan justeres med vand eller monteres med smør, fløde eller citron.
Saucen opvarmes i en gryde under omrøring.
Opbevaring:
Uåbnet: stuetemperatur, se bedst før mærkning.
Åbnet <5*C 3 dage
Ingredienser:
Vand
Fløde* (MÆLK)
Risdrik* (vand, ris, solsikkeolie, salt)
Grøntsagsfond* (vand, porre, salt, gulerod, ris, løg, æble, linse, hvidløg, persille)
Hvidvinsreduktion* 3,9%
Rapsolie*
Rørsukker*
Majsstivelse*
Løg*
Svampefond*
Salt
Krydderier*
Citron*
Æblecidereddike* (SULFIT)
Stabilisator (xanthangummi)
*=økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens
Næringsindhold:
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):Energifordeling i varen
Energi (kJ/kcal)452 kJ/ 108 kcal
Fedt (g)8,7 g
-heraf mættede fedtsyrer (g)3,1 g
Kulhydrat (g)5,7 g
-heraf sukkerarter (g)2,8 g
Kostfibre (g)<0,5 g
Protein (g)0,5 g
Salt (g)1,38 g