Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
GreenEtiq AntiageAntipolution Cream | 50 ml | Green Etique

GreenEtiq AntiageAntipolution Cream | 50 ml | Green Etique

Intens antiage, masser af fugt, samtidig med, at creme arbejder for både genopretning af skadet hud samt ren hud En fin &amp: let formula, som er fuld af an...
261,25 kr.
SKU 03-10350Categories , , Tag

Beskrivelse

Intens antiage, masser af fugt, samtidig med, at creme arbejder for både genopretning af skadet hud samt ren hud

En fin & let formula, som er fuld af anti-aging effekt samtidig med, at den giver fugt. Huden vil ligeså hurtigt fremstå mere klar og fløjlsblød samtidig med at den vil genoprette skadet hud og ikke mindst bekæmpe urenheder i huden.

Den lette formula gør den især anvendelig på Normal til Olieret hud. En fin & let formula, som er fuld af anti-aging effekt samtidig med, at den giver fugt. Huden vil ligeså hurtigt fremstå mere klar og fløjlsblød samtidig med at den vil genoprette skadet hud og ikke mindst bekæmpe urenheder i huden.

Den økologiske Mandel olie, økologiske Jojoba olie, økologiske Aloe Vera samt Naturlig kokos, Naturlig Hyaluronic, Naturlig Granatæble olie og Naturlig Vindrue kerne Olie er nogen de mest dominerende ingredienser i denne formula og alle substituerer hinanden rigtig godt, med masser af antioxidanter og Vitamin E, i forhold både en intens AntiAge effekt samtidig med at der er masser af fugt og genopretning af skadet hud. Sidst men ikke mindst vil især det høje indhold af Økologisk Jojoba og naturlig kokos arbejde for en ren hud.

Søgeord: Ansigt Hudpleje Økologisk Green Etique

Yderligere information

Vægt 70 g
Kroppen

Ansigt

Persolig pleje og skønhed

Hudpleje

Mærkning

Økologisk

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71944369

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023