Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Femisan Contour Sund Vægt | 60 tab | A. Vogel

Femisan Contour Sund Vægt | 60 tab | A. Vogel

Femisan Contour kan være en god støtte til at holde en sund vægt og undgå vægtstigning. Med salvie, gyldenris og den eksotiske Yerba mate samt magnesium og zink
255,00 kr.
SKU 01-10174Categories , , Tag

Beskrivelse

Hvordan vedligeholder jeg en sund vægt og undgår vægtstigning?

I vore civiliserede samfund er der mange faktorer, som bidrager til, at det kan være svært at holde en sund vægt eller at undgå at blive overvægtig. Der er ingen mangel på mad, vi bevæger os for lidt og oveni dette, er der bestemte tidspunkter i livet, hvor det bliver vanskeligere at vedligeholde en sund vægt. For kvinders vedkommende kan det være i forbindelse med graviditet og i overgangsalderen, for mænd er det ofte omkring 40 – 50-års alderen.

Det er en problematik, som de allerfleste af os stifter bekendtskab med, og der findes et utal af, mere eller mindre gode, slankekure, gode råd, opskrifter, motionsprogrammer osv. Fælles for dem alle er, at de kan være rigtig svære at følge i længere tid, og at de hyppigt resulterer i, at man tager på igen. Sommetider endda mere end man tabte. Derfor er det en meget bedre idé at finde en god balance mellem kost og motion og ikke gå for voldsomt frem. På den måde har man en rigtig god chance for at vedligeholde en sund vægt og undgå vægtstigning, f.eks. i forbindelse med overgangsalderen.

Femisan Contour kan være en god støtte til at holde en sund vægt og undgå vægtstigning.

Femisan Contour er en gennemtænkt og balanceret sammensætning af urterne salvie, gyldenris og den eksotiske Yerba mate (Paraguay Kristtorn) samt mineralerne magnesium og zink.

Yerba mate, på dansk Paraguay Kristtorn og på latin Ilex paraguarensis dyrkes i Sydamerika, særligt i Argentina, Uruguay, Brasilien og Paraguay. Planten er stedsegrøn og vokser med tiden fra en busk til et træ på op til 15 meter i højden. Udtræk af plantens blade anvendes som te, men også som ekstrakt i kosttilskuddet Femisan Contour, hvor ekstraktet bidrager til vedligehold af en sund vægt.

Som yderligere støtte til at holde en sund vægt, og undgå vægtstigning, bidrager indholdet af zink til en normal nedbrydning af kulhydrater, fedt og protein.

Ingredienser:

Yerba Mate ekstrakt (Ilex paraguariensis)

Mikrokrystallinsk cellulose (Fyldemiddel),

Trimagnesium dicitrate,

Tværbunden natriumcoboxymethylcellulose (Antiklumpningsmiddel),

Stearinsyre (overfladebehandling),

Magnesiumsalte af fedtsyrer (overfladebehandling),

Gyldenris koncentrat (solidago virgaurea),

Lægesalvie koncentrat (salvia officinalis),

Kolloid vandfri silica (antiklumpningsmiddel),

Zinkcitrat,

Saccharoseestere af fedtsyrer (Emulgater).

Vitaminer og mineraler:

Magnesium /56,25 mg (15 % RI)*

Zink / 1,5 mg (15 % RI)*

* RI = Referenceindtag

*Obligatorisk tekst for kosttilskud*: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Søgeord: Kosttilskud Vægt Zink A. Vogel

Yderligere information

Sundhed

Kosttilskud

Tilstande og Symptomer

Vægt

Vitamin- Mineral

Zink

gtin

7610313393275

brand

A. Vogel

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023