Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Dentaforce, konc. mundskyl m. urter | 100 ml | A. Vogel

Dentaforce, konc. mundskyl m. urter | 100 ml | A. Vogel

Dentaforce Mundvand – det naturlige middel til ren og frisk mund De fleste ved, hvordan en dårlig ånde kan være hæmmende for en god samtale eller måske oven...
94,00 kr.
SKU 03-10219Categories , Tag

Beskrivelse

Dentaforce Mundvand – det naturlige middel til ren og frisk mund

De fleste ved, hvordan en dårlig ånde kan være hæmmende for en god samtale eller måske ovenikøbet den første date. Og hvem har da også lyst til at være kendt for hende eller ham med dårlig ånde? Med A.Vogels Dentaforce Mundvand kan du undgå dårlig ånde i det daglige, og når situationen opstår akut. På den måde kan du smile bredt, hviske til sidemanden, sidde tæt ved dagens møde og ikke mindst være kysseklar døgnet rundt.

Dentaforce er dit naturlige valg til en ren og frisk mund. Dentaforce er lavet på udtræk af friske planter som bliver bearbejdet straks efter høsttidspunktet efter A. Vogels høje standarder, hvilket er med til at sikre, at planternes aktive stoffer bibeholdes. Dentaforce renser munden blidt, fjerner den dårlige ånde og har samtidig en dejlig frisk, men stadig mild, smag af lakrids og pebermynte med et hint af salvie.

Dentaforce hurtig hjælp til frisk ånde lige ved hånden

A.Vogel Dentaforce Mundvand er nem at have med – også når du er på farten. Når du først har prøvet mundskyllemidlet, tør vi godt love, at det bliver en fast del af indholdet i din taske. På den måde sikres du frisk ånde på alle tider af døgnet, eller når behovet opstår. Med A.Vogel Dentaforce får du naturens svar på kyssefrisk ånde!

Søgeord: Mund / Læber Personlig hygiejne A. Vogel

Yderligere information

Pleje og skønhed

Personlig hygiejne

Kroppen

Mund / Læber

gtin

7610313021413

brand

A. Vogel

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023