Beskrivelse
REDUCED Brun Sauce er særligt god til grise- og kalvekød samt grøntsager. Saucen er lavet af naturlige ingredienser og udviklet af passionerede fagfolk med baggrund fra en af verdens bedste restauranter. REDUCED Brun Sauce har en dyb og afrundet karamelliseret smag, en balanceret syrlighed samt noter af krydderier og krydderurter. REDUCED reducerer madspild ved at bruge danske overskudsråvarer fra den danske fødevareindustri
Brugsanvisning og forholdsregler:
Saucen opvarmes i en gryde under omrøring.
Opbevaring:
Åbnet <5*C 3 dag
Ingredienser:
Løg*
Risdrik* (12%) (vand, ris, solsikkeolie, salt)
Rødvin*
Rapsolie*
Grøntsagsfond* (vand, porre, salt, gulerod, ris, løg, æble, linse, hvidløg, persille)
Svampefond* (svampe, salt)
Rørsukker*
Majsstivelse*
Salt
Krydderier*
Stabilisator (xanthangummi)
*=økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens