Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Boldocynara dråber, mod oppustethed | 50 ml | A. Vogel

Boldocynara dråber, mod oppustethed | 50 ml | A. Vogel

Boldocynara dråber – naturlig førstehjælp til oppustethed og luft i maven Oplever du i perioder eller særlige situationer og sammenhænge meget luft i maven?...
136,50 kr.

Beskrivelse

Boldocynara dråber – naturlig førstehjælp til oppustethed og luft i maven

Oplever du i perioder eller særlige situationer og sammenhænge meget luft i maven? Nogle gange kan der ophobes så meget luft i maven, at der kommer lyd på, og bukserne må lukkes lidt op. Det er ikke ualmindeligt, at det tøj, som passede perfekt om morgenen, da det kom på, kommer til at stramme i løbet af dagen. Det kender de fleste, og det belaster velværet og kan være hæmmende f.eks. på jobbet og i sociale sammenhænge. Årsagerne til luft i maven kan være mange, knap så gode kostvaner, forhastede måltider, hverdagstravlhed og manglende motion er blandt de almindeligste. Særlige fødevarer som kål, bønner, frugt, fed mad og fiberrig mad kan også medvirke til luft i maven. Det er normalt at sluge luft under måltider: men nogle har tendens til at sluge ekstra, især hvis der spises hurtigt og tygges utilstrækkeligt. Rygning og tyggegummitygning kan også give luft i maven. Luft i tarmene og en oppustet fornemmelse er ret ubehageligt, men heldigvis noget, man kan gøre noget ved.

*Obligatorisk tekst for kosttilskud*: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Søgeord: Flydende Kosttilskud Mave og Tarm / Fordøjelse A. Vogel

Yderligere information

Sundhed

Kosttilskud

Type - Form

Flydende

Kroppen

Mave og Tarm / Fordøjelse

gtin

7610313410019

brand

A. Vogel

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023