Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Bolcheværk sea buchthorn, orange | 12 g

Bolcheværk sea buchthorn, orange | 12 g

Dette friske sommerbolche kombinerer syrlig havtorn med sødmen fra appelsin. Bolcherne indeholder citronpulver til at forstærke syrligheden. Kun naturlige a...
5,75 kr.

Beskrivelse

Dette friske sommerbolche kombinerer syrlig havtorn med sødmen fra appelsin. Bolcherne indeholder citronpulver til at forstærke syrligheden. Kun naturlige aromaer og farvestoffer. Sødet med ekstrakt fra steviaplanten.

Vi hylder det nordiske smagsunivers med dette bolche, hvor syrlig havtorn kombineres med sød appelsin. I bolchets midte er der tilsat en lille smule citronpulver til at forstærke syrligheden yderligere. Dette er vores bud på et syrligt (sour) bolche, der sætter mundvandet i gang, men samtidig har en perfekt afbalanceret smag. Det er et lækkert og friskt bolche, der egner sig perfekt til at servere for gæster på en lun sommeraften.

Havtorn er et lille orange bær, der populært omtales som nordens citron. Bærrene stammer fra en busk, som typisk vokser langs kystlinjen. Havtorn er bl.a. fyldt med C-vitamin og antioxidanter, som er med til at styrke immunforsvaret og bidrage til et normalt stofskifte. Vi har benyttet naturlig havtornaroma til at give vores bolcher syrlighed og smag.

Bolcherne med havtorn og appelsin er – ligesom alle vores andre produkter – fremstillet helt uden brug af sukker. I stedet for at søde med sukker benytter vi ekstrakt fra steviaens blade, som er utroligt sødmefyldte.

Bolcher i allerhøjeste kvalitet

Bolcheværk har et ønske om at kunne tilbyde dig produkter, der er noget ud over det sædvanlige. De ønsker ikke bare, at deres bolcher skal være det hurtige fix, når blodsukkeret daler, men at de derimod skal fungere som et lille stykke ren selvforkælelse.

De tror på, at kvalitet kan smages. Derfor vægter de også alle dage kvalitet over kvantitet. Det betyder, at de udelukkende gør brug af de allerbedste ingredienser, de kan komme i nærheden af, til fremstillingen af deres bolcher. Bolcherne indeholder derfor også kun naturlige aromaer og farvestoffer.

Bolcher til hverdagsforkælelse og særlige anledninger

Deres bolcher med havtorn og appelsin er perfekte til hverdagsforkælelse. Men pas på! Bolcherne kan virke stærkt vanedannende.

Ud over at du kan nyde deres bolcher med havtorn og appelsin, når du har lyst til at forkæle dig selv lidt, er de også oplagte at servere til særlige anledninger. Ligeledes kan de med fordel bruges, hvis du har lyst til at glæde én, du holder af. Brug eksempelvis de fine poser á 100 gram som værtindegaver eller som en del af en større gavekurv.

Søgeord: Mad og Drikke Snack Sukkerfri bolcheværk

Yderligere information

Dagligvarer

Mad og Drikke, Snack og chokolade

Mærkning

Sukkerfri/ uden tilsat sukker

gtin

5745000130061

brand

bolcheværk

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023