Helse Guru
Helse Guru - Helsekost og Velvære
Bolcheværk kiwi liquorice | 12 g

Bolcheværk kiwi liquorice | 12 g

Dette sukkerfri bolche kombinerer syrlig kiwi med salmiaklakrids, og er rullet i lakridspulver. Kun naturlige aromaer og farvestoffer. Sødet med ekstrakt f...
5,75 kr.

Beskrivelse

Dette sukkerfri bolche kombinerer syrlig kiwi med salmiaklakrids, og er rullet i lakridspulver. Kun naturlige aromaer og farvestoffer. Sødet med ekstrakt fra steviaplanten.

Denne innovative smagsvariant er blevet en ægte fanfavorit allerede. Hvis du elsker at udfordre dine smagsløg, er kiwi & lakrids lige noget for dig. Nettovægt: 100g.

Først en eksplosion af lakridspulver. Derefter en gennemtrængende smag af kiwi, som på én gang er både syrlig og sød. Men hvad er nu det? Lakridssmagen vender tilbage og tager kiwien i hånden. De to smelter sammen til ét, og det hele går op i en højere sammenhæng.

Nogenlunde sådan kan det beskrives at nyde et af vores lækre bolcher med kiwi og lakrids. Dog synes vi naturligvis hellere, du skal smage på sagerne selv. Dine smagsløg vil uden tvivl takke dig for det, når de bliver taget ud på en fornøjelig rutsjebanetur af smagsnuancer.

Bolcherne er naturligvis sukkerfrie. Det gælder for alle vores produkter, hvilket vil sige, at du kan nyde dem med god samvittighed. Produkterne bliver desuden fremstillet ved brug af udelukkende naturlige aromaer og farvestoffer – selvfølgelig i allerhøjeste kvalitet. Disse udsøgte smagsbomber indeholder eksempelvis masser af frugtsyre samt lækkert lakridspulver.

BOLCHER SØDET MED STEVIA

Du har måske svært ved at forestille dig, hvordan man kan producere smagfulde og søde bolcher, som samtidig er 100% sukkerfri. Vi kan da heller ikke komme uden om, at det tog os et godt stykke tid at knække koden. Til sidst lykkedes det heldigvis, og derfor kan vi i dag tilbyde dig sukkerfrie bolcher, der rent ud sagt smager fantastisk.

I stedet for at gøre brug af sukker, benytter vi os af ekstrakt fra steviaens blade til at søde bolcherne. Det betyder, at du uden kvaler kan forsøde tilværelsen lidt uden dårlig samvittighed over at indtage en masse sukker.

Når du køber bolcher med kiwi og lakrids her hos Bolcheværk, får du 100 gram ren fornøjelse og god smag. Bolcherne er oplagte både som hverdagsforkælelse, som et sundere alternativ til fredagsslik og som værtindegave. Forkæl derfor enten dig selv eller en, du har kær, med vores lækre, sukkerfrie bolcher med kiwi og lakrids.

Sødestoffer: Isomalt. Syrer: Citronsyre, æblesyre, vinsyre. Aromaer. Ammoniumklorid, Lakridspulver. Sødestoffer: Steviolglycosider. Arabisk gummi. Farvestof: Curcumin, Klorofyl, Vegetabilsk kul. Indeholder sødestoffer. Overdreven indtagelse kan virke afførende. Kan indeholde spor af: mælk, nødder, soja og gluten.

Næringsdeklaration pr. 100 g

Energi 988 kJ / 236 kcal

Fedt 0 g

Heraf mættet fedtsyre 0 g

Kulhydrat 98 g

Heraf sukkerarter 0 g

Heraf sukkeralkoholer 98 g

Protein <0,5 g

Salt 0,1 g

Søgeord: bolcheværk

Yderligere information

Dagligvarer

Mad og Drikke, Snack

Mærkning

Sukkerfri/ uden tilsat sukker

gtin

5745000130054

brand

bolcheværk

Helse Guru
Helse Guru
Helse Guru

Helse Guru ApS

Cvr: 44000369

Hestedamsgade 5

8700 Horsens

Kontakt: butik@helse-guru.dk

tlf: 71 94 43 69

Butikkens åbningstider:

Man-Tors 10-17:30
Fredag 10-18:00
Lørdag 10-14:00
Søndag Lukket

Ophavsret - Helse Guru ApS 2023